18 / 05 / 2024

Show Realty Profesyonel Emlak Hizmetleri 50 yeni franchise ofisi açmayı planlıyor!

Show Realty Profesyonel Emlak Hizmetleri 50 yeni franchise ofisi açmayı planlıyor!

Gayrimenkul danışmanlığı konusunda 2002 yılında New York' a yerleşip Amerikalı ortakları ile "Show Realty" markasını büyüten girişimci Kazım Algın, markanın master franchising haklarını Türkiye'ye getirdi...



Gayrimenkul danışmanlığı konusunda 2002 yılında New York'a yerleşip Amerikalı ortakları ile "Show Realty" markasını büyüten girişimci Kazım Algın, markanın master franchising haklarını Türkiye'ye getirdi. Bir süre önce sessiz sedasız Türkiye pazarına giriş yapan firma, şu ana kadar ofis sayısını 17'ye ulaştırdı. 


Show Realty Profesyonel Emlak Hizmetleri adıyla faaliyet gösteren firma, 2014 sonuna kadar İstanbul ağırlıklı olmak üzere 50 yeni franchise ofisi açmayı planlıyor. Ataşehir, Çekmeköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Esenyurt, Başakşehir. Levent, Ümraniye ve Sancaktepe gibi İstanbul'un gayrimenkul hareketliliği yoğun olan lokasyonlarında yeni ofisler açacaklarını belirten Show Realty Ceo'su Kazım Algın, "Bölgeye göre değişmekle birlikte yatırım maliyeti 15-20 bin lira civarında. Ofislere 20 günlük e-eğitim, insan kaynağı, hukuk müşavirliği, ilan ve reklam, mortgage, değerleme, yönetim koçluğu, sigorta, kurumsal kimlik ve proje gibi pek çok konuda da destek veriyoruz" eliyor. Öte yandan şirket 2015 yılında da Almanya, Hollanda, Rusya ve İsrail'de şubeler açmayı planlıyor. 


Ekonomist 


Geri Dön