28 / 08 / 2024

Show Realty yeni ofisleri

Show Realty yeni ofisleri

ABD’nin markalı emlak danışmanlık firması olan Show Realty Türkiye franchise ofis sayısını artırarak, yeni şubeler açmayı hedefliyor. Türkiye genelinde 17 adet ofis sayısına ulaşmış durumda...

Show Realty Profesyonel Emlak Hizmetleri 50 yeni franchise ofisi açmayı planlıyor!

Gayrimenkul danışmanlığı konusunda 2002 yılında New York' a yerleşip Amerikalı ortakları ile "Show Realty" markasını büyüten girişimci Kazım Algın, markanın master franchising haklarını Türkiye'ye getirdi...

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Güldür Güldür Show'un bilet fiyatı ne kadar? İşte Güldür Güldür Show 26 Mart 2023 bilet fiyat listesi

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un yeni bölü çekimleri hız kesmeden devam ediyor.

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak!

Türkiye’den konut alan bazı yabancılar fahiş fiyat ve yanlış lokasyon kurbanı oluyor. Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak. Realty Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, bu sayede yabancıya satışların yüzde 30 artacağını belirtti.

Yeni yasa ile yabancıya konut satışı yüzde 30 artar!

Realty Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik hakkında açıklamalarda bulundu. Elibol, yeni yasa ile yabancılara satışın yüzde 30 oranında artacağını söyledi. 

Propa’dan müşterilerine yeni yıl etkinliği!

Propa, yeni yıl için müşterilerine bir sürpriz hazırladı. Propa, Güldür Güldür Show ve Enbe Orkestrası-Betül Demir konserinde misafirlerini VIP olarak ağırlayacak.

Büyükyalı, CNR Avrasya Boat Show’da tanıtılıyor!

İstanbul’un yeni “deniz semti” Büyükyalı, 27 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında ilk kez Ataköy Marina’da düzenlenen “CNR Avrasya Boat Show 2016 Deniz Fuarı”ndaki standında, deniz tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Gayrimenkul sektörü hareketlenmeye başladı!

Show Realty/Planet Broker'ı Murat Somer, gayrimenkul piyasasının 2015 yılı sonları itibariyle kısmen hareketlenmeye başladığını ve 1 Kasım sürecine dek beklemede kalan yerli ve yabancı yatırımcıların da sektöre katıldıklarını belirtti.

Gayrimenkulde fiyatlar artar mı?

Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın, dövizdeki yükselişin inşaat maliyetlerine henüz yansımadığını, birçok gayrimenkul projesinde önümüzdeki dönemde fiyat artışı beklendiğini, bu nedenle emlak almanın tam zamanı olduğunu söylüyor.

Ekonomideki dalgalanma konut yatırımını engellemiyor!

Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın, kur oynamalarının inşaat maliyetlerinde daha karşılık bulmadığına işaret etti ve "Emlak almanın şu an tam sırası." dedi.

Kazım Algın: Emlak almanın şu an tam zamanı!

Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın, kur oynamalarının inşaat maliyetlerinde daha karşılık bulmadığına işaret etti ve "Emlak almanın şu an tam sırası." dedi.

Emlak almanın tam sırası!

Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın, kur oynamalarının inşaat maliyetlerinde daha karşılık bulmadığına işaret etti ve "Emlak almanın şu an tam sırası." açıklamasını yaptı.

Show Realty yeni ofisleri Haberi

Show Realty yeni ofisleri

ABD’nin markalı emlak danışmanlık firması olan Show Realty Türkiye franchise ofis sayısını artırarak, yeni şubeler açmayı hedefliyor…


Gayrimenkul danışmanlığı konusunda 2001 yılında New York’a yerleşip Amerikalı ortakları ile SHOW REALTY Markasını yükselten girişimci iş adamı Show Realty CEO’su Kazım Algın bu markanın Master Franchising haklarını Türkiye’ye getirerek, Türkiye’deki büyümesine hız verdi. 2013 yılı başında Bahçeşehir’de merkez ofisini açan Show Realty,  Türkiye genelinde 17 adet ofis sayısına ulaşmış durumda. Show Realty Profesyonel Emlak Hizmetleri 2014 sonuna kadar İstanbul ağırlıklı olmak üzere 50 yeni franchise ofisi açmayı planlıyor

Türkiye’de hızla büyümeye başlayan Show Realty  Türkiye, alım ve satım ve kiralamanın yanı sıra gayrimenkul geliştirme projelerinde de yer almayı hedefleyerek, büyümeye hız veriyor. .


Konuyla ilgili açıklama yapan Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın; “Marka...