12 / 05 / 2024

SHRAE RAL CRC

SHRAE RAL CRC

İklimlendirme sektörünün önemli uluslararası organizasyonlarından birisi olarak gösterilen ASHRAE RAL CRC 2015, 2-4 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. Ana tema Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği.

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

TOKİ Esenyurt Hoşdere kura sonuçları isim isim sıralı liste!

TOKİ Esenyurt Hoşdere kura sonuçları isim isim sıralı liste haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Aydınlı TOKİ kura sonucu isim isim sıralı liste 2019!

Aydınlı TOKİ kura sonucu isim isim sıralı liste 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Ral Academia Ankara'da 800 öğrencilik okul yaptırıyor!

Trio Teknik Yapı ile Ral Academia Eğitim Kurumları arasında; Ankara Yenimahalle'de yapılacak olan, 800 öğrenci kapasiteli okul inşaatı işi için anlaşmaya varıldı.

Ral Yapı TOKİ ile konut inşa ediyor!

Van’da, Sincan’da, Afyon’da toplamda 2 bin konutun üzerinde üç TOKİ projesini hayata geçiren Ral yapı yeni yatırımlarına hız kesmeden devam edecek. 

Güral Loft Çiftehavuzlar'da yüzde 10 indirim kampanyası!

Kaçırılmayacak bir kampanyanın başladığı Güral Loft Çiftehavuzlar projesinde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Asce Kıral Büyük Konak Rezidans fiyat!

Asce & Kıral Yapı tarafından hayata geçirilen Kadıköy Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor.

Konukoğlu-Kıral ortaklığı, konut kavramını değiştirecek!

İnşa ettiği yapılarla Gaziantep’in çehresini değiştiren Asce İnşaat ve mobilyalarıyla donattığı konutları yuvaya dönüştüren Fatih Kıral Mobilya, ülkemizde konut kavramına benzersiz bir boyut kazandırmak için güç birliği yaptı.

Düzce Şıralık'a spor kompleksi inşa ediliyor!

Düzce Belediyesi tarafından Şıralık’ta hayata geçirilen spor kompleksinin büyük bir kısmı tamamlandı.

Güral İnşaat’tan kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.

Güral Loft Çiftehavuzlar'da kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Anadolu Yakası’nın gözde lokasyonunda yer alan “Güral Loft Çiftehavuzlar”da başlatılan kampanya kapsamında; peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Konukoğlu-Kıral ortaklığı konut kavramını değiştirecek!

İnşa ettiği yapılarla Gaziantep’in çehresini değiştiren Asce İnşaat ve mobilyalarıyla donattığı konutları yuvaya dönüştüren Fatih Kıral Mobilya, ülkemizde konut kavramına benzersiz bir boyut kazandırmak için güç birliği yaptı.

Düzce Şıralık Spor Kompleksi inşaatı sürüyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Sportif ve Sosyal mekan alanı olarak hazırlanan ve 36 bin metrekare alan içinde inşası devam eden Şıralık Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

SHRAE RAL CRC Haberi

SHRAE RAL CRC

İklimlendirme sektörünün en önemli uluslararası organizasyonlarından birisi olarak gösterilen ASHRAE RAL CRC 2015, 2-4 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. Ana teması Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği olan toplantıda, yeşil bina tasarımı, iklimlendirme tesisatlarında hava yoluyla oluşan tehlikeler, geleceğin şehirlerinde bina ve iklimlendirme sistemleri gibi başlıklar ele alınacak. İklimlendirme sektörünün en önemli uluslararası organizasyonları arasında yer alan ve 2-4 Ekim tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan ASHRAE RAL CRC 2015 Istanbul, teknik programı Kongre Başkanı Prof. Dr. Barış Özerdem tarafından açıklandı. 


Teknik seminer ana temasının “Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği” olduğunu kaydeden Özerdem, ASHRAE Başkanı T. David Underwood, ASHRAE eski başkanlarından Prof. Dr. William P. Bahnfl eth, ASHRAE Başkan Yardımcıları Jim Vallort ve Prof. Dr. Walid Chackroun ile ASHRAE Saymanı Prof. Dr. Bjarne...