29 / 04 / 2024

TOKİ Esenyurt Hoşdere kura sonuçları isim isim sıralı liste!

TOKİ Esenyurt Hoşdere kura sonuçları isim isim sıralı liste!

TOKİ Esenyurt Hoşdere kura sonuçları isim isim sıralı liste haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Hoşdere projesinde yer alan konutlar için kura heyecanı başladı. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılıyor.

TOKİ Esenyurt Hoşdere kura sonuçları isim isim sıralı liste haberimizde yer alıyor. 
337 adet konuta yer verilen  TOKİ  Hoşdere 2019 projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Hoşdere TOKİ'de 169 adet 2+1, 168 adet 3+1 konuta yer veriliyor. Esenyurt Hoşdere TOKİ 2019 projesi için başvurular 6 Mart-19 Nisan tarihleri arasında alındı.

TOKİ Esenyurt Hoşdere kura sonuçları isim isim sıralı liste!


TOKİ Esenyurt Hoşdere kura sonuçları isim isim sıralı liste henüz belli olmadı. TOKİ Esenyurt Hoşdere kura sonuçları isim isim sıralı liste açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Proje kapsamındaki 2+1 konutların brüt alanı 85 metrekare, 3+1 konutların brüt alanı 128 metrekare olarak belirlendi.

Hoşdere TOKİ'de yer alan 2+1 konutların fiyatları 238 bin TL, 3+1 konutların fiyatları 399 bin TL olarak belirlendi.

Kura sonuçları bugün açıklanacak olan TOKİ İstanbul Hoşdere 2019 projesi için ödenecek peşinat tutarları 28 bin 60 TL ile 78 bin 800 TL arasında değişiyor.

Hoşdere TOKİ 50 bin konut projesi için ödenecek en düşük aylık taksit bedeli 793 TL, en yüksek aylık taksit bedeli 2 bin 992 TL şeklinde belirlendi.

TOKİ  Hoşdere 2019 para iadesi

İstanbul Hoşdere TOKİ'den konut sahibi olmaya hak kazanamayan vatandaşlar kura çekiliş tarihinden itibaren 2 iş günü sonrasında T.Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden ödedikleri ücreti geri alabilecek.

2019 Başakşehir Hoşdere devir işlemleri 

2+1 daire tipi projelerinde hak sahibi olup sözleşme imzalayan vatandaşlar konutlarını borçları bitene kadar devredemeyecek. Ayrıca, sözleşme imzalanan konut için borç bitene kadar, alıcının veya ailesi için ikamet koşulu aranacak olup, alıcının, kendisinin, eşinin veya çocuklarının söz konusu konutta ikamet etmediklerinin tespit edilmesi durumunda sözleşmeleri feshedilecek.
3+1 daire tipi projelerinde ise hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konut teslim tarihini takip eden 2 (iki) yıl sonrasına kadar devredemeyecek.

 

TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön