07 / 05 / 2024

si yapı Smart Houses projesi

si yapı Smart Houses projesi

Satışa çıkacağı tarih henüz netleşmeyen Smart Houses projesi 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Projede toplam 92 adet konut yer alıyor. Peki Smart Houses nerede?

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Son dakika! Ek MTV'de hedeflenen tahsilatın yüzde 87'si gerçekleşti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için getirilmiş olan ek MTV'de ilk taksit döneminde yaklaşık 13,2 milyar Türk Lirası ile hedeflenmiş olan tahsilatın yüzde 87’si yapıldı.

LG’nin 126 Ekran Ultra Smart TV’si indirime girdi mi? 31 Ocak 2023 Fiyat Listesi

LG’nin 50 inç – 126 ekran TV’si ev sineması havası veren ekran boyutuyla, net ve hassas görüntünün keyfini çıkarmak için 4k olmayan içerikleri büyük UHD ekranda izleme olanağı veriyor. Uydu alıcılı ve 4K teknolojili LG Smart TV fiyatı ne kadar, kaç TL? LG 126 ekran TV indirime girdi mi? İşte detay

Smart Bilimsel Ve Teknik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Bilimsel Ve Teknik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Volkan Keser tarafından kuruldu. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketi KİPTAŞ tarafından düzenlenen halka açık müzayedelerin 7.’si yapıldı. Tek oturum halinde gerçekleştirilen müzayedede, gayrimenkullere yoğun ilgi gösterildi.

8 soruda emekli ikramiyelerinin ABC'si!

Bu yılın ilk bayram ikramiyesi için düğmeye basıldı. Mayıs'ın ilk haftası ödeme için hazırlık yapılırken, yeni emeklilere ve dul maaşı alanlara da ödeme yapılacak. Peki 2021 emekli ikramiyesi ne kadar olacak? İşte 8 soruda emekli ikramiyelerinin ABC'si...

Smart Ay Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Smart Ay Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Orhan Irmaksever tarafından kuruldu.

Bursa'nın yapı stoğunun yüzde 50'si kaçak!

İzmir'de yaşanan deprem, fay hatları üzerinde kurulu Bursa’nın  yeni gündemi oldu. Uzmanlar, Bursa'nın yapı stoğunun yüzde 50'sinin kaçak ve mühendislik hizmeti almamış binalardan oluştuğunu söyledi. 

Erzincan Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'i hafif hasarlı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, önceki gün Tercan ilçesinde meydana gelen deprem bölgesinde incelemeler yapıp depremzedelere "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'inin hafif hasarlı olduğu belirlendi.

Tokat Yeni Havalimanı'nın yüzde 82'si tamam!

Tokat'ta yapımı devam eden yeni havalimanı inşaatının yüzde 82'si tamamlandı. Pojede yapılan çalışmalar da havadan görüntülendi.

6 milyon konuta yalıtım yapılması gerekiyor!

Türkiye'de bulunan 10 milyona yakın binanın yüzde 87'si konut niteliğinde kullanılıyor. Bu konutların yer aldığı 6 milyon konuta  ise doğru yalıtım uygulaması gerekiyor. Bu sayede yılda 1 milyar dolar enerji tasarrufu yapılabilir.

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Irmak tarafından kuruldu.

İzmir’deki yapıların yüzde 50'si riskli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de kent merkezinden geçen aktif fay hatlarının bulunduğunu belirtti ve "İzmir’deki yapıların yaklaşık yüzde 65’i kaçak ve gecekondulardan geri kalan kısmının da yüzde 50’si deprem yönetmeliğine uygun olmayan yapılardan oluşmaktadır" dedi.

si yapı Smart Houses projesi Haberi

si yapı Smart Houses projesi

"Smart Houses nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Siyapı imzası ile hayata geçirilen proje 2 blok olarak inşa ediliyor.


Smart Houses projesinde otopark, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunuyor. Blokları 11 ve 12 katlı olarak dizayn edilen projede 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. 


Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Smart Houses projesinde 92 tane daire mevcut. Projenin 12 kattan oluşan A bloğunda 48 adet 3+1 ve 11 kattan oluşan B bloğunda ise 44 adet 3+1 daire yer alıyor. 


Smart Houses nerede?

İstanbul'un Pendik ilçesi İbni Sina Caddesi'nde yükselen Smart Houses projesinin satışa çıkacağı tarih henüz netleşmedi. 


Smart Houses satış ofisi 

Telefon: +90 216 533 91 00

http://www.siyapi.com.tr/

Özge...