05 / 05 / 2024

siad

siad

Türkiye ekonomisinin yüzde 40' ını sırtında taşıyan İstanbul sanayicisinden hükümete çağrı: İstanbul' u terk edene teşvik verilsin. Ülkü Büyükgönenç fabrika arazileri 50 yıllığına kiralansın dedi...

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

GÜSİAD İnşaat Sektör Komisyonu kuruldu!

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın, kurumun organizasyon yapısında inşaat sektör komisyonunu oluşturduklarını söyledi.

MÜSİAD 81 ilde TOSİ kurmak için çalışmalara başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Abdurrahman Kaan’ın Genel Başkanlığında hem MÜSİAD’ın hem de ülke ekonomisinin büyümesine katkı sağlayacak projeler üreteceğini açıkladı.

Kastamonu'nun projelerine MÜSİAD desteği!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti. MÜSİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, bölgedeki projelere destek verdiklerini açıkladı.

Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Engin Akdağ oldu!

Genç MÜSİAD 12. Genel Kurul Toplantısı, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD 4. Dönem Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD 3. Dönem Başkanı Ömer Bolat, Anadolu ile Avrupa'daki başkanları ve üyelerinin katılımıyla yapıldı.

MÜSİAD'tan Aksaray Müteahhitler Birliği'ne ziyaret!

MÜSİAD Aksaray Yönetimi, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanlık görevine seçilen Cüneyt Göktaş ve ekibini ziyaret etti.

MÜSİAD'ın Yeni Merkez Kompleksi 8 ay sonra tamam!

MAPA inşaat tarafından gerçekleştirilecek inşaatın 8 ay sonra tamamlanması ve açılışının yapılması planlanıyor.

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temeli atıldı!

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Şimşek “Burası MÜSİAD’ın düşünce fabrikası olacak” dedi. MÜSİAD Başkanı Olpak ise binanın 8 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

MÜSİAD'ın Avustralya şubesi açıldı!

MÜSİAD, yurt dışındaki 28'inci şubesini Avustralya'da açtı. Melbourne’deki açılışta konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, "THY'nin buraya aktarmasız uçuşlara başlaması ticari ilişkileri arttırır" dedi.

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Eminevim, Müsiad Expo’da!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim yeni projeleri ve hedefleriyle Müsiad Expo Fuarında yerini aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’inde ziyaret ettiği standa ilgi yoğundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul eşsiz bir proje olacak!

16. Müsiad Expo’da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardı ardına açılan yatırımlara ve yeni projelere vurgu yaparak, “Sırada Kanal İstanbul var, eşine az rastlanır bir proje olacak” dedi

Müsiad Expo 2016’nın altın sponsoru Fakir Hausgeräte oldu!

Elektrikli küçük ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MÜSİAD Expo’nun altın sponsorlarından oldu…

siad Haberi

siad

Sanayi İstanbul'dan gitmeli mi, gitmemeli mi tartışmaları sürerken, şehrin içinde kalan sanayiciler DÜNYA aracılığı ile çağrı yaptı: "Ne burada kalabiliyor ne de karşımıza çıkarılan engeller nedeniyle gidebiliyoruz. Bizi yok saymayın, destek verin... 


Bir zamanlar İstanbul'un dışında kurulan ve zamanla yerleşim birimleri içinde kaldığı için, şehir dışına taşınmak zorunda kalan sanayiciler DÜNYA'ya dert yandı, devletten teşvik istedi. 


Türkiye ekonomisinin yaklaşık yüzde 40'ını omuzlarında taşıyan İstanbul'un sanayicisi, şehir içinde kalmaktan ve taşınamamaktan dolayı büyük sancı yaşıyor. Uzun yıllar önce İstanbul'un İkitelli, Bağcılar, Yenibosna gibi yerleşim yerlerine uzak bölgelerinde kurulan ancak şimdilerde kentleşmenin etkisiyle adeta şehrin kalbinde kalan sanayiciler, DÜNYA aracılığı ile, devletten taşınma teşviği istedi. 


Bulundukları bölgelerde artık faaliyetlerini sürdürmelerinin mümkün olmadığını dile getiren sanayiciler, taşınmak istedikleri İstanbul'a yakın il ve ilçelerdeki bürokratik engellerden...