12 / 05 / 2024

Sibel Gazi Tabel özgeçmiş

Sibel Gazi Tabel özgeçmiş

Şehir Plancısı Sibel Gazi Tabel, CHP Mersin Milletvekili Adayı oldu. Peki, Sibel Gazi Tabel kimdir? Sibel Gazi Tabel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sibel Gazi Tabel...

Gaziantep Şahinbey'de şehit ve gazi aileleri TOKİ ile ev sahibi oluyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gazi Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gazi Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Sultangazi, 75.Yıl Mahallesi, Fevzi Caddesi'nde açıldı.

TOKİ Samsun Merkez Gazi 2016 başvuruları!

TOKİ Samsun Merkez Gazi 2016 başvuruları bugün itibariyle başladı. Yüzde 20 peşinatta kalan bedel için 180 ay vade uygulanan projede 1 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

TOKİ Samsun Gazi 1. Etap başvuruları bugün başladı!

TOKİ Samsun Gazi 1. Etap başvuruları bugün başladı. Toplamda 1 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Bilecik Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi onarılmayı bekliyor!

Son 21 ay içince 2 kere tadilat gören Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi'nin içindeki çatlaklar ve duvarlardaki şişmelerin önüne geçilemezken, gelen ziyaretleri hoş olmayan görüntülerle karşılaşıyor.

TOKİ Samsun Gazi 1. Etap son başvuru günü!

TOKİ Samsun Gazi 1. Etap son başvuru günü 31 Mart 2016 olarak belirlendi. 1 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede 180 aya kadar vade avantajı sağlanıyor.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Emlakçı Gazi Çelik: Normal konut satışı yapılmıyor

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, 2015 yılında ipotekli satışın artması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çelik, piyasanın daraldığına, insanların kredili satışa yöneldiğine dikkat çekti.

Sibel Uyar'a Urla Hacılar Koyu'ndaki villalar için soruşturma mı başlatılacak?

Usta gazeteci Uğur Dündar CHP milletvekillerine Urla'daki kaçak villaları yıkmayan Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı sordu. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar hakkında soruşturma başlatılacağını açıkladı.

Akyazı Gazi Osman Paşa Camii yenilendi!

Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii İç Dış boya, Çini, Hattat, Isıtma Soğutma Aydınlatma, Halı ve bakım onarım yapılarak yenilendi.

Gazi Çelik: Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı!

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi. Kış aylarının gelmesiyle özellikle gayrimenkul satışlarında durgunluk yaşanıyor.

Sibel Can'ın Fransa'daki evine Araplar talip!

Sibel Can'ın Fransa'nın Akdeniz kıyısındaki Cote d'Azur'da 3 yıl önce satın alığı daireye Araplar talip oldu. Yüksek ücretler teklif edip satın almak isteyen Araplar'a Sibelcan satmayacağının yanıtını verdi.

Ertuğrul Gazi Bulvarı açılış için gün sayıyor!

Yapımına Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam edilen ve Ertuğrul Gazi Bulvarı adı verilen bulvarın çalışmaları sırasında açıklama yapan İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, “İmamoğlu ilk defa 20 metrelik bir bulvara kavuşuyor” dedi.

Sibel Gazi Tabel özgeçmiş Haberi

Sibel Gazi Tabel özgeçmiş

Sibel Gazi Tabel kimdir?

Sibel Gazi Tabel, Malatya`da doğdu. İcel Anadolu Lisesi`ni bitirdi. İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlik Fakültesi, Şehir Planlama Bölümü’nden mezun oldu. 


Mersin Üniversitesi, Kamu Yönetimi Bölümü, Kentleşme ve Çevrebilim Anabilim Dalında master yaptı. Ankara Üniversitesi Sosyal Cevre Bilimleri Ana bilim dalinda doktora yapıyor. 


Doktora bursu ile gittiği Almanya’da Hafen City Üniversitesinde bilimsel arastirmaci olarak calıştı. Yurtdisinda ve Türkiye`de ulusal ve uluslararasi akademik panellere konusmaci olarak katıldı. İngilizce ve Almanca biliyor.


Halen Mersin`de şehir planlama ve kentsel dönüşüm bürosu sahibi olarak kente hizmet etmektedir.


Çocukluğundan itibaren siyasetle içiçe bir yaşam sürdü.1995 den bu yana CHP de Gençlik kolları Başkan Yardımcılığı, Merkez ilçe yöneticiligi, Yerel yönetimler Komisyonunda Yöneticilik ve en yüksek oyu alarak birincilikle secildigi İl Yönetiminde İl Eğitim sekreterliği görevlerini icra etti.


Sosyal Demokrasi...