03 / 05 / 2024

Sibel Mutluer

Sibel Mutluer

Dasist Mimarlık Yapı Uygulama Ticaret Limited Şirketi, Sibel Mutluer, Seher Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Beşiktaş, Cihannüma Mahallesi, Yeni Mahalle'de kuruldu.

Avukattan ev sahiplerini çıldırtan çıkış: Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklar artmaya devam ederken, Avukat Sibel Sevinç Deveci Özçelik, ev sahipleri için çarpıcı bir yorumda bulundu. Ev sahipleri için 'Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden' diyen Özçelik'e 'Mafya mısın?' soruları geldi.

Ev sahipleri artık daireyi aile yakınlarına, şirketlerine satıyor: Tahliye bu şekilde yapılıyor! 

Ev sahipleri artık daireyi aile yakınlarına, şirketlerine satarak kiracılarını tahliye ediyor. Avukat Sibel Sevinç Deveci, konuya ilişkin X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Peki ev sahipleri ve kiracılar bu konuya ne diyor? İşte gelen yorumlar...

Elmo Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmo Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Pekcan tarafından kuruldu.

Asya Eğitim Ve Öğretim Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Eğitim Ve Öğretim Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dişikitli tarafından kuruldu.

Turuva Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuva Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Ertan tarafından kuruldu.

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dilek tarafından kuruldu.

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp nereden mezundur?

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp hangi mesleği yapıyor? Sibel Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Gençay tarafından kuruldu.

Şanslı İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanslı İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Geoo Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu1

Geoo Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Kepür tarafından kuruldu.

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sibel Güler Sarıtaç tarafından kuruldu.

Lofty Ahşap Ev Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lofty Ahşap Ev Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Sibel Oruç tarafından kuruldu.

Sibel Mutluer Haberi

Sibel Mutluer

Dasist Mimarlık Yapı Uygulama Ticaret Limited Şirketi, Sibel Mutluer, Seher Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Dasist Mimarlık Yapı Uygulama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek....