21 / 07 / 2024

Sibel Can'ın Beykoz'daki 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! 36 yıllık kazancını yalıya yatırdı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! 36 yıllık kazancını yalıya yatırdı!

Sibel Can, kızı Melisa ile görenleri kendine hayran bırakan 'saray yavrusu' yalısının fotoğrafları ortaya çıktı. İşte, anne-kızın lüks evinden dikkat çekici ayrıntılar...




Ünlü şarkıcı Sibel Can, 53 yaşında olup, kızı Melisa Ural ile birlikte sosyal medyada büyük beğeni toplayan 'saray yavrusu' yalıda yaşıyor. 36 yıllık kazancını yalıya yatıran Sibel Can'ın evinin fotoğrafları büyük beğeni topladı. İşte 9+7 odalı lüks yalısı...

Geçen sene oğlu Engincan Ural'ın düğününü yapan Sibel Can, şu anda kızı Melisa ile bu göz alıcı yalıda yaşamlarını sürdürüyor. Sibel Can 9+7'den oluşan lüks yalısı için tam 36 yıllık kazancını ortaya koydu.

 9+7 ODALI LÜKS YALI!

Yeniçağ Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sibel Can'ın oturduğu gösterişli yalı, tam 9 oda ve 7 banyodan oluşmakta. 

Yalı da aynı zamanda bir müzik kayıt stüdyosu ve kuaför salonu da evin içinde yer alıyor. Bu imkanlar sayesinde Sibel Can, hem iş hem de özel hayatını rahatlıkla idame ettirebiliyor.

Sibel Can'ın kızı Melisa Ural, daha önceden bu yalıyı Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmış ve  büyük beğeni toplamıştı. 

TAM BİR SARAY YAVURUSU

Takipçiler tarafından yapılan yorumlarda ev için "Tam bir saray yavrusu..." ifadeleri kullanıldı. Evin görkemi ve detayları, sosyal medya kullanıcılarını etkisi altına aldı.

Beykoz'da bulunan süper lüks villasıyla Sibel Can, Engin Altan Düzyatan, Şahan Gökbakar ve Türkan Şoray gibi ünlü isimlere komşuluk ediyor.

Sibel Can ın Beykoz daki saray yavrusu evi görenleri büyüledi! 36 yıllık kazancını yalıya yatırdı!

MİAMİ'DE DE EVİ VAR!

Sibel Can'ın sadece Beykoz'da değil, aynı zamanda Miami'de de bir evi var. Bu iki ev, şarkıcının yüksek yaşam standartlarını ve zevkini yansıtıyor.

Melisa Ural dışında Engincan Ural ve Emir Aksüt adlı iki çocuğu daha olan Sibel Can, geniş ailesiyle bu lüks yaşamı paylaşıyor.

Sibel Can'ın bu etkileyici yalısından fotoğraflar ve daha fazla bilgi için sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz. Bu ev gerçekten görenleri kendine hayran bırakacak türden. 

Sibel Can ın Beykoz daki saray yavrusu evi görenleri büyüledi! 36 yıllık kazancını yalıya yatırdı!

SİBEL CAN KİMDİR?

Sibel Can, doğum adıyla Sibel Cangüre, (1 Ağustos 1970, İstanbul), Türk şarkıcı ve oyuncu. Kariyerine dansöz olarak başlayan Can, daha sonra şarkıcılık yapmaya başladı ve günümüzde televizyon ve sinema oyunculuğu ile sunuculuk da yapmakta.

14 yaşındayken, gelen teklif üzerine oryantal olarak sahneye çıkmaya başladı. Babası ile beraber yurt içi ve yurt dışında yaptığı turnelerde hem oryantallik hem de solistlik yaptı.

1988 yılında o dönemin popüler isimlerinden olan Hakan Ural ile Zerrin Özer'in evinde gizlice evlendi. Bu evlilikten daha sonra Engincan ve Melisa adından iki çocuk dünyaya getirdi. Hakan Ural'dan 1999 yılında ayrıldı.[15] Bir yıl sonra Sulhi Aksüt ile evlendi ve bu evlilikten Emir isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi. İlk eşinden iki, ikinci eşinden de bir olmak üzere üç çocuğu vardır. Sulhi Aksüt'ten 2010'da boşandı.

Sibel Can Çanakkale'den arsa arıyor!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Geri Dön