16 / 05 / 2024

sibel yücesan

sibel yücesan

Mercer Ülke Başkanı Sibel Yücesan: Dünya Tünel Birliği Başkanı da dahil, birçok görüşme yapıp, Marmaray'ın inşaat aşamasını sigorta paketine kavuşturduk.

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Sibel Can Çanakkale'den arsa arıyor!

Yeni yıl gecesinde en çok kazananlardan birisi de Sibel Can oldu. Kazandığı para ile yatırım yapmak isteyen ünlü şarkıcı Sibel Can, Çanakkale'den arsa baktı.

Sibel Tüzün, Londra'ya yerleşti!

2006 yılında 'Süperstar' şarkısıyla Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil eden şarkıcı Sibel Tüzün, Londra'ya yerleşmeye karar verdi. 

Arı Bina ve Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Bina ve Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Halkalı'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Kadıoğlu tarafından kuruldu. 

Yücesan Grup Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücesan Grup Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Yücesan tarafından kuruldu.

Sibel Can Çubuklu’da vadi manzaralı süper lüks bir villa satın aldı!

Sibel Can, 10 yıldan fazladır oturduğu Beykoz Konakları’ndaki villasından taşındı. Sibel Can’ın, eski evini ise kiraya vereceği öğrenildi.

Onaran Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onaran Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Batur Yücesan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Sibel Uyar'a Urla Villaları için suç duyurusu!

İzmir Barosu, Danıştay'ın yıkım kararını yerine getirmeyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, ihale komisyonu üyeleri ve belediye yetkilileri için suç duyurusunda bulundu

Nesa Palas projesinin reklam yüzü Gaye Evin oldu!

Nesa Palas projesinin ekran yüzü Gaye Evin ile proje koordinatörü Sibel Karaman, tanıtım çekimlerini Kuşadası' nda bir teknede gerçekleştirdiler.

İşaret Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşaret Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sibel Yıldırım ve İsmail Sever ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 329. Sokak'ta kuruldu.

Urla'daki D&G Cafe için yıkım kararı mı çıktı?

Urla Belediye Başkanı CHP’li Sibel Uyar’ın sahibi olduğu D&G Cafe hakkında 2009 yılında yıkım kararı alındığı ortaya çıktı. İşletmeye para cezası kesildi. Ancak karar 7 yıldır uygulanmayı bekliyor.

Sibel Uyar'a Urla Hacılar Koyu'ndaki villalar için soruşturma mı başlatılacak?

Usta gazeteci Uğur Dündar CHP milletvekillerine Urla'daki kaçak villaları yıkmayan Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı sordu. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar hakkında soruşturma başlatılacağını açıkladı.

sibel yücesan Haberi

sibel yücesan

Eylül ayı baslarında Marsh McLennan Şirketler Grubu’nun Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan Tayfun Beyazıt; Marsh Avrupa CEO’su Martin South, Orta ve Doğu Avrupa, CIS, Güney Avrupa ve Türkiye’den sorumlu bölge CEO’su Flavio Piccolomini, Marsh Turkiye CEO’su Mert Yücesan, grup şirketlerinden Mercer Ülke Başkanı Sibel Yücesan ve Oliver Wyman’in ortağı Seha Ismen Ogur’le birlikte bir sohbet toplantısı düzenledi. 


Yücesan, toplantıda Marmaray’la ilgili şunları anlattı: “Marmaray, derin daldırma yoluyla gerçekleşecek ilk tup geçiş projeleri arasında. Üstelik fay hattına çok yakın. Dünya Tünel Birliği Başkanı da dahil, birçok görüşme yapıp, projenin inşaat aşamasını sigorta paketine kavuşturduk. 20-30 kadar dünyaca unlu sigorta şirketi bir araya gelerek bu paketin parçası...