04 / 05 / 2024

sıcak asfalt yol çalışmaları

sıcak asfalt yol çalışmaları

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Necdet Ünüvar, Ceyhan'da incelemelerde bulundu. Ünüvar, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile birlikte Namık Kemal Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt yol çalışmalarını denetledi.

Aşırı sıcak havalarda bunları sakın aracınızda unutmayın, her an patlama riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz!

Aşırı sıcak havalar nedeniyle hem kendi sağlığımıza hem de aracımızın sağlığına dikkat etmek zorundayız. Yaz aylarında uzun süreli park durumunda aracımızda unuttuğumuz veya bıraktığımız bazı eşyalar sonucu zehirlenme veya patlamalara yol açan çeşitli tehlikeler taşıyor.

6 milyonluk asfalt sökülüp yeniden yapıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 6 milyon liraya sıcak asfalt yapılan İnönü ilçesindeki sokaklar, ilçe belediyesi tarafından kilit taşla değiştiriliyor. 

Antalya Döşemealtı'nda sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor!

Antalya Döşemealtı Belediyesi, 2 bin 300 metre uzunluğundaki İnönü Caddesinde sıcak asfalt kaplaması yapıyor.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Altınordu'daki sahil düzenleme çalışmaları yaza tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’ndeki sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi.

Ordu Büyükşehir'den 304 kilometre asfalt!

Cumhuriyet tarihinde yerel yönetimlerde tek seferde yapılan ve Türkiye’nin en büyük sıcak asfalt yol ihalesi olan “752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi” aralıksız devam ediyor.

Isparta'da köylere sıcak asfalt yatırımları başlıyor!

Isparta İl Özel İdaresi, 2017'de köylere sıcak asfalt yatırımına başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 2017 ve 2018'de toplam 500 km köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Manisa Şehzadeler'e sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıiğdecik Mahallesi ile Karaoğlanlı Mahallesi arasındaki 3 kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Fatsa'ya 25 milyonluk yol yatırımı yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede sürdürdüğü sıcak asfalt yol çalışması ve sanat yapıları imalatıyla değişimi hissettirmeye devam ediyor. Fatsa ilçesinde de birçok noktada önemli çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi halkın takdirini topluyor.

Ahmet Arslan: Manisa'da 375 kilometre yol yaptık!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Sadece Manisa’yı dikkate alırsanız 80 yılda 76 kilometre bölünmüş yol yapılmışken AK Parti döneminde 375 kilometre yapmış durumdayız. 70 kilometre sıcak asfaltı 350 kilometreye çıkartarak 5 kat artırmış durumdayız" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir'in 2017 hedefi 500 bin asfalt!

Kent merkezindeki bulvar ve caddelerde bu yıl 226 bin ton sıcak asfalt kullanarak çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerde ise 397 km sathi kaplama, 412 km stabilize yol, 104 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Manisa Sazoba – Beyoba Yolu'na sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Sazoba - Beyoba Mahallesi arasındaki 8 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

sıcak asfalt yol çalışmaları Haberi

sıcak asfalt yol çalışmaları

 Milletvekili Ünüvar ve Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, asfalt dökme makinesine binerek çalışmalara katıldı. İşçilerle de sohbet eden Ünüvar, Ceyhan Belediyesi'nin başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Öztürk'e teşekkür etti. Öztürk ise, "Program dâhilinde ihtiyaç duyulan bölgelere asfalt dökmeye devam edeceğiz. Bunun yanı sıra kilit parke yol çalışmalarımız da sürecektir. Sorumluluk alanımıza giren bölgelerde vatandaşlarımızı tozlu ve bozuk yollardan kurtarmak için gece gündüz çalışıyoruz" dedi. 


Sabah...