08 / 05 / 2024

sıcaktan bunalanlar plajları tercih ediyor

sıcaktan bunalanlar plajları tercih ediyor

Sıcak hava tüm Türkiye'de etkili olmaya devam ederken, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Muğla'da yaşayanlar ile turistlerin büyük bölümü plajları ve akarsu kenarlarını doldurdu. Dalyan Iztuzu Plajı, sıklıkla tercih ediliyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Sıcaktan bunalanlara müjde! Arçelik 12660 Prosmart Inverter Klima 23 Ağustos 2022 fiyat listesi!

A+++ enerji sınıfına sahip olan Arçelik 12660 Prosmart Inverter Klima, evimde serinliği hissedeyim diye herkes için bakmanız gereken bir seçenek. Arçelik markasının en çok tercih edilen modellerinden olan, 12660 Prosmart Inverter modeli 23 Ağustos 2022 için fiyat listesi. İşte ayrıntılar.

Levent Gökçe: Evinizi sıcaktan yalıtımla koruyun!

İZODER Başkanı Levent Gökçe, küresel salgın karşısında çoğunlukla evde kaldığımız bir dönemde binalarda enerji verimliliğinin önemini anlattı.

Kıbrıs Kapalı Maraş 42 yıl sonra açılıyor!

Lüks otomobillerin, pahalı evlerin, ülkenin en iyi plajlarının ve 7 yıldızlı otellerin bulunduğu 'Hayalet Şehir' Maraş, 42 yıldır terk edilmiş durumda. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hükümeti Maraş'ın açılması yönünde önemli bir karar aldı. 

Adana Yüreğir'e 2. kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Yüreğir’in ikinci kapalı semt pazarı PTT Evleri Mahallesi’nde yapılıyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğirli vatandaşların kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla kapalı semt pazarları sayısını artıracaklarını söyledi.

Lara'daki falez kıyısında yer alan plajlar düzenlemeye giriyor!

Antalya'nın ünlü restoranlarından Lara Balıkevi'nin 1'inci Derece Doğal SİT alanı falez kıyısında yer alan plaj noktasında Muratpaşa Belediyesi'nce yapılmak istenen düzenleme gerginliğe neden oldu.

Mersin Sahilleri RIS + projesi ile yeniden tasarlanacak!

Mersin, yeni kent plajlarının tasarlanması, mevcutların modernizasyonu, tarihi kent merkezinin canlandırılması, kamu taşınmazlarının turizme kazandırılması gibi projelerle 4 yılda turist sayısını ikiye katlamayı hedefliyor.

Isı yalıtımı kullanımı yazında etkili olur mu?

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, ısı yalıtımının sadece soğuğa karşı değil, yazın da sıcaktan korunmak için gerektiğine vurgu yaptı.

Isı yalıtımı yazın da enerji tasarrufu sağlıyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, ısı yalıtımının sadece soğuğa karşı değil, yazın da sıcaktan korunmak ve ideal konfor şartlarını sağlamak için en etkin yöntem olduğunu söyledi.

Kocaeli'de Altınkemer Halk Plajı yoğun ilgi gördü!

Termometrelerin 31 dereceyi gösterdiği Kocaeli'de sıcaktan bunalan vatandaşlar, bayram tatilini de fırsat bilerek plajlara akın etti.

Beyoğlu Belediyesi'nden kedilere 3 katlı villa!

Beyoğlu Belediyesi, sokakta yaşayan kediler için “3 Katlı Villa Barınağı” yaptı. Her türlü ihtiyaçların karşılandığı barınaklar, görevliler tarafından mahallelere yerleştirildi. Barınaklar sayesinde kedilerin, yazın sıcaktan, kışın da soğuktan korunması a

Beyoğlu Belediyesi sokaktaki kediler için 3 Katlı Villa Barınağı yaptı!

Beyoğlu Belediyesi, sokakta yaşayan kediler için “3 Katlı Villa Barınağı” yaptı. Her türlü ihtiyaçlarının karşılandığı barınaklar, görevliler tarafından mahallelere yerleştirildi. Barınaklar sayesinde yüzleri gülen kedilerin, yazın sıcaktan, kışın da soğu

1971 yılında yüzbinlerce İstanbullu Gülhane Parkı'nda serinliyormuş!

1971 yılında Gülhane Parkı, yüz bine yakın İstanbulluyu pazar günü sıcaktan koruyormuş. Halk, Gülhane Parkı'na girebilmek için 50 kuruş ücret ödüyormuş. Bu da İstanbul Belediyesi'ne gelir sağlıyormuş.

sıcaktan bunalanlar plajları tercih ediyor Haberi

sıcaktan bunalanlar plajları tercih ediyor


Sıcak hava tüm Türkiye'de etkili olmaya devam ederken, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Muğla'da yaşayanlar ile turistlerin büyük bölümü plajları ve akarsu kenarlarını doldurdu. 


Deniz suyu sıcaklığının 26 derece civarında seyrettiği Dalyan Iztuzu Plajı, sıklıkla tercih edilirken Sarıgerme Plajı ve Yuvarlakçay'daki yerli ve yabancı tatilciler de deniz, kum ve güneşin keyfini çıkardı.


Posta...