03 / 05 / 2024

Sicilya otel barınak

Sicilya otel barınak

Akdeniz'in en büyük adası Sicilya'da, gittikçe artan göçmen dalgasıyla baş edebilmek için oteller ve kamu binaları barınağa dönüştürülmeye başlandı.

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Paris'te evsizlerin kaldığı barınaklarda koronavirüse yakalanma oranları yüzde 94’ü buluyor!

Fransa’nın başkenti Paris ve civarında, dezavantajlı kişilerin ve evsizlerin kaldığı kalabalık barınak ve hostellerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) enfeksiyon oranının yüzde 94’e çıktığı belirtildi.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Faizler düşünce köpekler için arsa alıp barınak yaptırdı!

Konut kredisindeki düşük faizleri fırsata çeviren öğretmen Nimet Çomak, çektiği krediyle Kemalpaşa’da arsa satın aldı. Öğretmen Çomak, 2 arkadaşıyla beraber aldığı arsaya köpekler için barınak yaptı

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Ünlü rapçi Massaka Fethiye'de barınak yaptıracak!

Rap müzik şarkıcısı Massaka Fethiye'de hayvan barınağı yaptıracak. Massaka, bu planıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a göndermede bulundu.

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

İmar barışına en fazla talep Kepez ve Manavgat’tan geldi!

Antalya'da en fazla gecekondunun bulunduğu Kepez ile otel sayısının en fazla olduğu Manavgat ilçeleri imar barışına en çok başvuru yapan bölgeler oldu.

Turistik tesislere imar barışında kolaylık!

İmar barışı uygulamasında yeni gelişme yaşandı. Değişikliğe gidilen uygulama kapsamında tek bağımsız bölümden oluşan otel ve benzeri yapılar, daha az maliyetlerle ‘Yapı Kayıt Belgesi’ alacak.

Alanya’da hasta yakınlarına otel konforunda tesis inşa ediliyor!

Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere 5 yıldızlı otel konforunda sosyal tesis inşa ediyor.

Muğla Büyükşehir'den doğal yaşam alanlı barınak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi kentte 40 dönüm arazi üzerinde modern, doğal yaşam alanlı barınak yapıyor.

Sicilya otel barınak Haberi

Sicilya otel barınak

Son 4 ay içinde Akdeniz'de 900'den fazla göçmenin hayatını kaybettiği mülteci trajedisinden en çok etkilenen ülkelerin başında İtalya geliyor. Ülkenin güneyindeki Sicilya adası, Afrika'dan ve Ortadoğu'daki savaş bölgelerinden gelen mültecilerin birinci durağı konumunda. Akdeniz'in en büyük adası Sicilya'da, yetkililer gittikçe artan mülteci akınıyla başa çıkabilmek için, otelleri ve kamu binalarını barınağa dönüştürmeye başladı. Fransız haber ajansı AFP, konuyla ilgili özel dosyasında barınağa dönüştürülen Don Bosco Oasis Oteli'ni mercek altına aldı. Habere göre, yaz sezonunda kapılarını turistlere kapatmaya karar veren otel, odalarındaki yatak sayılarını da artırmış ve günlüğü 29 eurodan mültecileri ağırlamaya başlamış. Yetkililer, mültecileri durumları netleşene kadar 72 saat boyunca otelde misafir ediyor. 


PAPA'DAN ÇAĞRI 

Öte yandan, geçtiğimiz hafta en az 450 kişinin Akdeniz'de boğulduğunun ortaya çıkmasından sonra, Katolik dünyasının lideri...