21 / 05 / 2024

Sıddıkoğulları Turizm iletişim

Sıddıkoğulları Turizm iletişim

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Bayram tarafından kuruldu. 

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Kira sözleşmelerinin özel ve genel koşulları!

Kira sözleşmeleri “Genel Koşullar” ve “Özel Koşullar” olmak üzere ikiye ayrılıyor. İlgili mevzuata aykırı olmadığı sürece, bu koşullar geçerli oluyor.

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Bayram tarafından kuruldu. 

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi!

Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. açıldı!

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. Ersin Sönmezler Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde açıldı.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Sıddıkoğulları Turizm iletişim Haberi

Sıddıkoğulları Turizm iletişim

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Bayram tarafından kuruldu. 

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM-OTELCİLİK a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini,pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir,kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. d. Şirket her...