19 / 05 / 2024

Side Belediyesi Antalya

Side Belediyesi Antalya

Side Belediyesi'ne ait arsa, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 36.maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satılıyor...

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

Kepez Belediyesi, Antalya'da konut imarlı 3 arsa satıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan konut imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi Antalya'da 15 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Büyükşehir, 8 adet arsayı satıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya ili, Aksu ilçesi, Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Antalya Aksu'da yer alan arsaların fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

O ilde 10 adet konut ile 1 adet arsa satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Serik'te yer alan 10 adet konut ile Muratpaşa ilçesindeki 1 adet arsayı satıyor. Peki konutlar ile arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Kumluca Belediyesi Antalya'da beş arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da arsa ve arazi satacak!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Side Belediyesi Antalya Haberi

Side Belediyesi Antalya

Side Belediyesi'ne ait olup, Antalya ilinin Manavgat ilçesine bağlı Kemer Mahallesi'nde bulunan arsa  1881 metrekare alana sahip. İhale 30 Ekim 2012 günü saat: 10.30'da Belediye encümen odasında encümen huzurunda yapılacak.


İhaleye katılacaklarda aranacak belgeler; 


Tebligat için adres göstermeleri,

Nüfus Cüzdan Örneği,

İkametgah Belgesi,

Geçici teminat yatırdığına dair makbuz,

Noter tasdikli imza sirküleri (Şirketler için)

Vekaleten katılanlar için Noterden onaylı vekaletname,

Ticaret veya Sanayi odası belgesi (ihale yılı içerisinde geçerli olacak) (Şirketler için)

Ortak girişim olması halinde noter tasdikli, ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca hazırlanan ortaklık sözleşmesi.


Daha geniş bilgi edinmek, şartname ve eklerini görmek veya almak isteyenler her gün mesai saatleri içinde Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Teklif mektupları en geç ihale günü saat 10.15'e kadar alındı belgesi karşılığında belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne verilmelidir.

Posta ile yapılan müracatlar da...