05 / 05 / 2024

Sidney Rasekh biyografi

Sidney Rasekh biyografi

Bursa ili 2023 Vizyon Planı hazırlayan; şu anda Bursa Yıldırım şehir planlaması ve bazı mimari projeler üzerinde çalışan ünlü Mimar Sidney Rasekh kimdir? Sidney Rasekh, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sidney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasındaki ünlü isimlerin satışlarıyla canlandı!

Sydney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasının önde gelen isimlerinin bulunduğu yüksek riskli işlemlerde bir artışa tanık oluyor. İşte detaylar...

Nicole Kidman Sidney'den daire aldı!

Avustralyalı aktris Nicole Kidman, Sidney’deki penthouse'unun altında yer alan daireyi  2.78 milyon dolara satın aldı.

İşte oryantal Tanyeli'nin Sidney'deki deniz manzaralı dairesi!

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte ünlü oryantal Tanyeli'nin deniz manzaralı dairesi..

Cate Blanchett, Sidney'deki malikanesini 20 milyon dolara sattı!

Ünlü Oyuncu Cate Blanchett, Sidney’deki malikanesini 20 milyon dolara (yaklaşık 77 milyon TL) sattı.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Yeni bir biyografi, tam on yıl evvel 5 Kasım’da kaybettiğimiz siyasi lideri, zaferleri ve yenilgileriyle tartışmaya açıyor. Ayrıca küllenmekte olan bir konuyu da hatırlatıyor: Ecevit’in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Çukurova Yapı Zirvesi'nde kentsel dönüşüm ele alındı!

İlki düzenlenen Çukurova Yapı Zirvesi'nde, kentsel dönüşüm konusu her yönüyle konuşuldu. Dünyaca ünlü Mimar Sidney Rasekh, Vancouver kenti örneğini anlattı..

Kanadalı ünlü mimar Sidney Tasekh, 1. Çukurova Zirvesi'ne katılacak!

"Dünyada En Kaliteli Yaşama Sahip Olan Kent Ödülü" alan "Vancouver"ın mimarı Kanadalı ünlü mimar ve kent planlama uzmanı Sidney Rasekh, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde yapı sektörünün profesyonelleriyle buluşacak.

Vancouver'ın mimarı Sidney Rasekh Çukurova Yapı Zirvesi'nde!

18 Şubat 2015'te Adana Sheraton Otel'de, "Yaşanabilir bir kent... Nasıl?" mottosu ile düzenlenecek olan 1. Çukurova Yapı Zirvesi, Kanadalı ünlü mimar, şehir planlamacısı, sürdürülebilir kent planlama uzmanı Sidney Hasekiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Sidney Rasekh kimdir?

Bursa ili 2023 Vizyon Planı hazırlayan; şu anda Bursa Yıldırım şehir planlaması ve bazı mimari projeler üzerinde çalışan ünlü Mimar Sidney Rasekh kimdir? Sidney Rasekh, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sidney Rasekh, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'ne katılacak!

“Dünyada En Kaliteli Yaşama Sahip Olan Kent Ödülü” alan “Vancouver”ın mimarı Kanadalı ünlü mimar ve kent planlama uzmanı Sidney Rasekh, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde yapı sektörünün profesyonelleriyle buluşacak.

Fermani Özgür Altun kimdir?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Fermani Özgür Altun, Sidney Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1996 yılında mezun oldu.

TÜGİAD genç girişimciler adına sefere çıkıyor!

Türkiye Genç İşadamları Derneği ( TÜGİAD ) Başkanı Ali Yücelen başkanlığındaki genç iş adamları heyeti Avustralya'da gerçekleştirilecek olan G20 Genç Girişimciler İttifakı Sidney toplantısına katılacak.

Sidney Rasekh biyografi Haberi

Sidney Rasekh biyografi

Sidney Rasekh kimdir?

Sidney Rasekh, Amerikalı şehir planlamacısı ve mimar. Uzun süredir İstanbul'da yaşayan Mimar Sidney Rasekh, dünyanın en ünlü metropollerinin tasarımcısı.


Sidney Rasekh, Amerika’nın 50 eyaletinde ve Kanada’da mimar olarak çalışma yetkisi veren Mimarlık Kayıt Kurulu Ulusal Konseyi” (NCARB) sertifikasına sahip.


Amerikan Mimarlar Enstitüsü (American Institute of Architecture) üyesi ve Kanada Kraliyet Mimarlık Enstitüsü (Royal Architectural Institute of Canada) eski üyesi. 


“Kentsel Sorunlar Komitesi” eski başkanı ve “British Columbia Mimarlık Enstitüsü Konut Komitesi” eski üyesi olan  Rasekh “Amerikan Mimarlar Enstitüsü Şehir Bölge ve Ulusal Komitesi” üyesi olarak da görev yaptı.


Dünyada birçok başarılı projeye imza atan Rasekh, Birleşmiş Milletler ve Economist Intelligence Unit gibi kuruluşlardan, “Dünyada En Kaliteli Yaşama Sahip Olan Kent Ödülü” aldı.


“Vancouver Kent Planı”nda uzun vadeli, kenti dönüştürme ve yeniden planlama...