27 / 04 / 2024

siemens adana yatırımları

siemens adana yatırımları

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.

2018'de Adana'da yapılacak ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018'de Adana'da yapılacak yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Adana yatırımlarla sağlık merkezine dönüşüyor!

Sağlık yatırımları yönünden oldukça zengin olan Adana, ulusal anlamda değil, yakın coğrafyada şifa arayan dünya insanlarının da tercih ettiği bir kent oldu.

Fatma Güldemet Sarı Adana'ya yapılacak yatırımları anlattı!

Bakan olduktan sonra Adana'daki ilk basın toplantısını bir otelde düzenleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'ya yapacakları yatırımları açıkladı.

Adana'daki otel yatırımları ihtiyacın üzerinde!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Adana'da otel yatırımları kentin ihtiyacının çok üzerine çıktı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Hüseyin Sözlü Yüreğir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak, Yüreğir ilçesine yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, Yüreğir'e yapılacak yeni yatırımların müjdesini verdi.

Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi petrokimya yatırımlarına hazırlanıyor!

ADANA, büyük bir atağa hazırlanıyor. Yıllık 201 milyon ton petrolün akacağı Ceyhan’da kurulacak, ‘Enerji İhtisas Bölgesi’ petrokimya yatırımlarına hazırlanıyor. Kamulaştırmada son aşamaya gelindi, tahsisler yakında başlayacak.

Kazım Özgan Kozan yatırımlarını anlattı!

AK Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan'ın Türkeli Mahallesinde gerçekleşen toplantısına AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun'da katıldı. Kazım Özgan Kozan yatırımlarını anlattı...

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

siemens adana yatırımları Haberi

siemens adana yatırımları



Siemens, üretimini yaptığı elektrik motorlarının Türkiye’deki servis, bakım ve onarım ağını Adana Yüreğir'de açtığı Motor Bakım Onarım Merkezi’yle genişletti.


Adana’da Motor Bakım Onarım Merkezi ile 15 Nisan Salı günü açılışı yapılan Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.


Adana’nın Yüreğir ilçesinde açılan Siemens’in Motor Bakım Onarım Merkezi’nde 2X25 ton kapasiteli montaj vinci, son teknoloji motor ve jeneratör test üniteleri ve modern yıkama ve boyama sistemleri yer alıyor. Merkezde marka ve modelden bağımsız olarak tüm alçak gerilim-yüksek gerilim AC ve DC motorlar ve jeneratörlerin tamir ile bakımları yapılabiliyor. Ayrıca merkezde müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik motorlarda çeşitli modifikasyonlar da gerçekleştirilebiliyor. 50 tona kadar Siemens/Flender redüktör ve...