29 / 04 / 2024

Siemens gebze tramvay üretimi

Siemens gebze tramvay üretimi

Son yıllarda Türkiye’de hızla gelişen tramvay üretiminde, Alman Siemens de düğmeye bastı.Şirket Gebze’de kuracağı 30 milyon Euro’luk fabrikada 2018’den itibaren ‘Avenio’ serisi tramvay üretecek.

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Gebze-Darıca Metro Projesi kente değer katacak!

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımına yönelik dev projeleri hayata geçirmeye devanı ediyor. Bu kapsamda kent merkezinde Akçaray tramvay hattı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Gebze- Darıca Metro Projesi için kolları sıvadı.

Siemens Gebze'de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor!

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Siemens, Gebze’de tramvay üretecek!

Son yıllarda Türkiye’de hızla gelişen tramvay üretiminde, Alman Siemens de düğmeye bastı.Şirket Gebze’de kuracağı 30 milyon Euro’luk fabrikada 2018’den itibaren ‘Avenio’ serisi tramvay üretecek.

Siemens Türkiye'de tramvay üretimi için fabrika kuracak!

Alman sanayi şirketi Siemens, tramvay üretimi için yaklaşık 30 milyon Euro yatırımla Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak.

Siemens, Türkiye'de tramvay fabrikası kuracak!

Alman devi Siemens, Gebze'de yeni bir tramvay fabrikası kuracağını açıkladı. Siemens, yeni fabrikasında ilk araçların üretimini 2018 yılı başında gerçekleştirmeyi planlıyor.

Siemens, Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak!

Siemens Türkiye'de tramvay üretecek, yaklaşık 30 milyon Euro yatırım yapacak. Şirket tarafından yayımlanan bültene göre, fabrikada üretimin 2018'de başlaması planlanıyor.

Siemens Gebze'de 30 milyon euro yatırımla fabrika kuracak!

Türkiye'de tramvay üretecek olan Siemens, Gebze'ye yeni bir fabrika kurarak yaklaşık 30 milyon euro yatırım yapacak.

Gebze-Darıca arası hafif raylı tramvay hattı geliyor!

Büyükşehir Belediyesi, Gebze ile Darıca arasına hafif raylı sistem hattı kurulmasına dair, ön fizibilite etüdünün hazırlanmasıyla ilgili ihale açtı.

Siemens ve Durmazlar, ilk yerli tramvay İpekböceği ile Eurasia Rail Fuarı'nda!

Siemens, 8 – 10 Mart 2012 tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Eurasia Rail Demiryolu Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı'nda, Türkiye'deki başarılı çalışmalarının yanısıra, yenilikçi ürün ve teknolojileri ile yurt

Siemens ve Durmazlar, ilk yerli tramvay ile Eurasia Rail Fuarı'nda!

Siemens, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Eurasia Rail Demiryolu Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı'nda Türkiye'deki başarılı çalışmalarının yanısıra, yenilikçi ürün ve teknolojileri ile yurt dışındaki başarılı projelerini tanıtmaya hazırla

Siemens, Gebze OSB'de Ar-Ge merkezi açtı!

Siemens, Gebze Organize Sanayi Bölgesinde araştırma ve geliştirme merkezi açtı. Merkez, yazılım ve donanım geliştirme, ürün tasarımı ve geliştirme alanlarında araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunacak

Emlak Konut Gebze 1 Evleri'nde 96 bin TL'ye 2+1! Yüzde 15 peşinatla!

Toplam 524 konuttan meydana gelen Gebze Emlak Konutları 1. Etap'ta yer alan konutların fiyatları 96 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutlar için yüzde 15 oranında peşinat ödeniyor...

Siemens gebze tramvay üretimi Haberi

Siemens gebze tramvay üretimi

130 yıldır elektrikli tramvay üreten Alman sanayi devi Siemens, Gebze’de de 30 milyon Euro yatırımla yeni bir tramvay fabrikası kuruyor. Siemens, yeni fabrikasında ilk araçların üretimini 2018 yılı başında gerçekleştirmeyi planlıyor. Türkiye’de de her yıl büyüyen kentsel toplu taşıma sektöründe bir adım öne çıkmak istediklerini dile getiren Siemens’in Raylı Sistemler Bölümü Yöneticisi Jochen Eickholt, “Hedefimiz bu pazarda da başarıya ulaşmak” dedi. AVENIO ÜRETECEKBugüne kadar dünyanın birçok ülkesinde ürettikleri raylı sistemlerin kullanıldığını belirten Jochen Eickholt, Siemens’in Türkiye’de kurduğu yeni fabrikasıyla ilgili olarak, “Son yıllarda modern araç platformları geliştirerek başarılı bir şekilde pazara sunuyoruz. Avenio serisi tramvaylarımız başarısını birçok ülkede kanıtladı. Şimdi bu başarımızı global pazarda da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu hedefi de en iyi şekilde burada, Türkiye’deki fabrikamızda başaracağımıza inanıyoruz” dedi.160...