19 / 05 / 2024

Siemens inovasyon laboratuvarı mı açtı

Siemens inovasyon laboratuvarı mı açtı

Açık inovasyon girişimciliğinin en önemli öğelerinden birini oluşturacak olan "Siemens Innovation Lab", Ar-Ge ve inovasyon konusunda çalışmak isteyen genç beyinlerin yaratıcılıklarını ortaya koyacakları bir merkez olarak önemli bir rol üstlenecek.

Siemens Bilkent’e Avrupa’nın en büyük laboratuvarını kurdu!

Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu.

Renault, Fransa'da üçüncü inovasyon laboratuvarını açtı!

Renault, Silikon Vadisi ve Tel Aviv'den sonra "Le Square" adını verdiği inovasyon laboratuvarını Paris'te hizmete açtı

Control İnşaat ve Yapı Malzemeleri Laboratuvar Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Control İnşaat ve Yapı Malzemeleri Laboratuvar Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Soğukpunar, Ender Akgül, Muhammed Göl tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu.

Kadem Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kadem Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi, Kamil Baysan, İsmail Yelken tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Konya OSB 'de inovasyon merkezi kurulacak!

Konya Ovası Projesi içinde yer alan Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde’ye ortak bölgesel inovasyon merkezi geliyor. İNNOPARK adıyla hizmet verecek merkez, Konya Organize Sanayi Bölgesi’nin içinde kuruluyor

Numune İnşaat Demir Çelik Yapı Malzemeleri Test Laboratuvarı Organize Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Numune İnşaat Demir Çelik Yapı Malzemeleri Test Laboratuvarı Eğitim Danışmanlık Yayıncılık ve Organize Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Demir tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ulusal Enerjetik Malzemeler Sentez ve Karakterizasyon Laboratuvarı'nın temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TÜBİTAK tarafından yapılacak laboratuvarın Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gerçekleştirilen temel atma törenine katıldı.

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Kampüsü laboratuvar binası yapım işi ihalesi 31 Ekim'de!

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Kampüsü 'nde Makina Mühendisliği Bölümü'ne Laboratuvar Binası Yapılması İşi 31 Ekim 2014 tarihinde ihaleye çıkıyor. Toplam iş süresi 60 gün olarak belirlendi.

Siemens hafif raylı metro aracı üretimi için Durmazlar’ı tercih etti!

Durmazlar Holding Siemens'le işbirliğine gidiyor. Raylı sistem teknolojilerinde dünya devlerinden Siemens ürün gamından kaldırdığı hafif raylı metro aracı üretimi için Bursalı Durmazlar ’ı tercih etti

TSE'den başkente dev laboratuvar üssü!

Türk Standardları Enstitüsü, Ankara Temelii'ye "dev" laboratuvar üssü kuruyor. Enstitüsü, 120 milyon liralık yatırımla, Temelli' yi Ortadoğu ve Balkanların test ve eğitim merkezi yapmayı hedefliyor...

TSE'den Ankara'ya dev laboratuvar üssü geliyor!

TSE, Ankara Temelli'ye "dev" bir laboratuvar üssü kurmak için çalışmalara başladı. Enstitüsü, 120 milyon liralık yatırımla, Temelli'yi Ortadoğu ve Balkanların test ve eğitim merkezi yapmayı hedefliyor.

Bosch, Siemens'in BSH'deki payını alıyor!

Bosch ve Siemens, ortak girişimleri Bosch und Siemens Hausgerate GmbH'deki ( BSH ) yüzde 50'lik Siemens hissesinin Robert Bosch GmbH tarafından satın alınması konusunda anlaştı...

Bosch, Siemens'in BSH'deki hisselerinin tamamını satın alıyor!

Bosch, Siemens'in BSH'deki hisselerinin tamamını satın alıyor. Yüzde 50'lik hissenin satın alma fiyatı toplam 3 milyar avroyu bulacak, 250'şer milyon avro tutarında kar payı dağıtılacak.

Siemens inovasyon laboratuvarı mı açtı Haberi

Siemens inovasyon laboratuvarı mı açtı


Siemens, Türkiye'deki Ar- Ge yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek ilk açık inovasyon laboratuvarını Teknopark İstanbul'da hizmete açtı. Açık inovasyon girişimciliğinin en önemli öğelerinden birini oluşturacak olan "Siemens Innovation Lab", Ar-Ge ve inovasyon konusunda çalışmak isteyen genç beyinlerin yaratıcılıklarını ortaya koyacakları bir merkez olarak önemli bir rol üstlenecek. Siemens, İnovasyon Laboratuvarı'nın açılmasının ardından yılda bir kez düzenlenecek Siemens İnovasyon Yarışması'm da hayata...