02 / 05 / 2024

siemens internete bağlanabilen inverter klima

siemens internete bağlanabilen inverter klima

Wi-Fi kontrol özellikli, A++ enerji sınıfı, internete bağlı yeni Siemens inverter klimalar, kullanıcı dışarıdayken evde stresten ve yoğun şehir hayatından arınmış temiz ve serin bir hava hazırlıyor.

Asgari ücretten sonra ilk zam internete geldi! Sıradaki zam neye?

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından internete zam geldiğini ve zam yağmurunun başladığını belirtti. İşte Murat Ali Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Siemens SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesinde sepette yüzde 5 indirim fırsatı başladı!

Üstün teknolojisi ve uzun ömürlü kullanımıyla beyaz eşya almak isteyen herkesin ilk tercihlerinden olan Siemens, son teknolojik özelliklerle donattığı SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesini tanıttı. Siemens, bu üründe sepette yüzde 5 indirim imkânı bulunduğunu da duyurdu.

Resmen bir teknoloji harikası! Siemens WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesi piyasaya çıktı!

Siemens, resmen teknoloji harikası olan WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesini satışa sundu. Siemens’ten gelen bu güzel haberin ardından bu makinenin detayları ve teknik özellikleri araştırılmaya başlandı.

Siemens VS06B1110 Toz Torbalı Süpürge’de sepette 15 indirim fırsatı başladı!

Üstün almak teknolojisi geleneğini devam ettiren Siemens’ten indirim müjdesi geldi. Siemens, VS06B1110 Toz Torbalı Süpürge’de sepette yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.

Marina fiyatları katlandı: Monaco'da günlük 650 Euro'ya bağlanabilen tekne, Göcek'te 1.200 Euro'ya bağlanıyor!

Yüksek talebe kapasite sebebiyle yanıt veremeyen Türk marinalarında fiyatlar yükselişe geçti. Teknelerin rotaları da farklı ülkelere çevrildi. Sektör kapasitelerde yüzde 50 yükseliş ile yatırım talep etti. 

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

Wi-Fi bağlantısı ve barista moduyla Siemens Tam Otomatik Kahve Makinesi kahve tiryakilerinin imdadına koşuyor!

Filtre kahve, espresso, mocha, latte ve daha pek çok kahve çeşidini istediğiniz her yerde kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz tam otomatik kahve makinesi, Siemens farkıyla satışa sunuldu. Peki, Siemens TI9553X9RW Tam Otomatik Kahve Makinesi’nin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Fed Başkanı Powell telefon şakası kurbanı oldu! Ukrayna Devlet Başkanı olduklarını söylemişler!

Fed Başkanı Başkanı Jerome  Powell’ın iki Rus tarafından telefonla işletildiği ortaya çıktı. Görüşmenin internete düşen kayıtlarında Powell, Ukrayna Başkanı Zelenski olduğunu sandığı kişiyle Fed’in para politikası hakkında konuşuyor.

Türksat Kablonet’ten yılın internet kampanyası! 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internetiniz olsun

Türksat Kablonet, yılın son tarifsiz internet kampanyasını duyurdu. Sizde 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internete sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

Koçak'ta internete özel altın fırsatları! Hemen bakıp alın! Yüzde 41'e varan indirim! 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Koçak'ta büyük indirim fırsatı başladı. Yüzde 41'e varan indirim başlatan Koçak altın fırsatlarını tek tek açıkladı. Özellikle taşlı yüzüklerin ağırlıklı olduğu bu indirim sadece internete özel. Hemen bakıp alın! İşte Koçak 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

Siemens elektrikli süpürgeler 2 bin TL’den başlayan fiyatlarla! İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Olağanüstü güç tasarrufu ve derinlemesine temizlik performansı sağlayan Siemens elektrikli süpürgeler, 2 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Peki,Siemens elektrikli süpürgeler ne kadar? İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Logitech aynı anda 3 cihaza bağlanabilen G Astro A30'u duyurdu! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Logitech’in farklı cihazlara aynı anda bağlanabilme özelliğine de sahip yeni oyuncu kulaklığı Astro A30 tanıtıldı. Kulaklığın fiyatı ve özellikleri de belli oldu. İşte G Astro A30’un fiyatı… 

siemens internete bağlanabilen inverter klima Haberi

siemens internete bağlanabilen inverter klima

Siemens Ev Aletleri serin, konforlu ve enerji verimli bir yaz için, üstün teknoloji ile geliştirilen ve yenilikçi özelliklerle donatılan, internete bağlanabilen enerji tasarruflu yeni nesil inverter Split klima modellerini tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Wi-Fi kontrol özellikli, A++ enerji sınıfı S1ZMA/I09911-12911-18911 serisi inverter  klimalar tüketicileriyle buluşmaya başladı.


Siemens’in yeni nesil inverter split klimaları akıllı telefonda uygulaması aracılığıyla Wi-Fi ile herhangi bir yerden klima ayarlarını izleyebilmeyi ve değiştirebilmeyi mümkün kılıyor. Bu özellik sayesinde cihazın açılıp kapanması sıcaklık ayarlarının değiştirilmesi, ısıtma/soğutma/nem konum ayarları akıllı telefon ve tablet üzerinden kontrol edilebiliyor. Böylece evdeki internete bağlı klima dışarıdayken de çalıştırılabiliyor. Siemens klima cihazının kontrol edilebildiği Nethome programı Apple Store ve Android Marketten indirilebiliyor.


Almanya merkezli bağımsız test kuruluşu TÜV tarafından test edilerek gerçek değerleri onaylanan ve “A++”...