19 / 05 / 2024

Siemens solo bulaşık makinesi fiyat

Siemens solo bulaşık makinesi fiyat

Siemens solo bulaşık makinesinde ay sonuna kadar geçerli 2.858 TL indirim yaptı. Peki Siemens solo bulaşık makinesinde hangi özellikler var? Siemens solo bulaşık makinesi fiyatı ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi kaç TL? Teknik özellikleri neler?

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi, kullanışlı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle kullanıcıların dikkatinden kaçmıyor. Biz de sizin için Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesine ilişkin detayları derledik.

Siemens SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesinde sepette yüzde 5 indirim fırsatı başladı!

Üstün teknolojisi ve uzun ömürlü kullanımıyla beyaz eşya almak isteyen herkesin ilk tercihlerinden olan Siemens, son teknolojik özelliklerle donattığı SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesini tanıttı. Siemens, bu üründe sepette yüzde 5 indirim imkânı bulunduğunu da duyurdu.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens solo bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Alman teknoloji devi Siemens, her evin olmazsa olmazı haline gelen bulaşık makinesi konusunda adeta fark yaratacak bir adım attı. Sınıfının en iyileri arasına girecek SN23II51KT solo bulaşık makinesini üreten Siemens, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri de resmi internet sitesinden paylaştı.

Siemens SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin lira indirim!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen markalardan Siemens, müşterilerin çok sevineceği bir haber verdi. Siemens, SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin TL indirim imkânı sunacağını açıkladı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesi satışa çıktı!

Siemens’ten son teknolojik özelliklerle donatılan bir bulaşık makinesi geldi. Siemes, Homa Connect teknolojisiyle uzaktan da kontrol edilebilen SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesini görücüye çıkardı.

Bulaşık makinesi almak isteyenlere müjde! Sınıfının en iyilerinden Profilo BMS662V5 solo bulaşık makinesi satışa çıktı!

Profilo, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli bir haber vererek sınıfının en iyilerinden BMS662V5 solo bulaşık makinesini görücüye çıkardığını duyurdu. BMS662V5 solo bulaşık makinesi, Profilo’nun resmi internet sitesinde sergilenmeye başladı.

Siemens SN515B01DT iQ100 yarı ankastre bulaşık makinesinde dev fırsat! Hemen bakın!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen beyaz eşya üreticilerinden Siemens, son teknolojik özelliklere donatılmış yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Siemens, bu bulaşık makinesinin tüm detayları ve özelliklerini paylaştı.

Siemens’ten müjde! SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi cazip fiyatla satışta!

Siemens, evine tam ankstre bulaşık makinesi almak isteyenler için sevindirecek bir haber verdi. SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkaran Siemens, bu makinenin tüm teknik özelliklerini ve fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Uzaktan kontrol etme özelliğiyle Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi çıktı!

Samsung, uzaktan kolay izleme ve kontrol etme (Wi-Fi) özelliği ile sınıfındaki diğer bulaşık makinelerine karşı adeta büyük fark yaratan DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı.

Siemens iQ300 Solo Bulaşık Makinesi cazip fiyatıyla satışa sunuldu! Fiyatını görenler hayret ediyor!

Siemens, iQ300 Solo Bulaşık Makinesi’ni yeni evlenecekler çiftler ve bulaşık makinesi almak isteyen tüketiciler için satışa sundu. Peki, bu bulaşık makinesinin teknik özellikleri, detayları nedir? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Bosch SMS4IKW51T Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch Solo Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, yüksekliği ayarlanabilir sepeti ve uzaktan kontrol edilebilir özelliği ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Siemens 13 kişilik iQ300 Solo Bulaşık Makinesi 10 bin 120 TL! Özellikleri neler? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens 13 kişilik iQ300 Solo Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi sayesinde farklı programlarla bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor. 

Profilo BMS621V1 13 Kişilik Solo Bulaşık Makinesi 10 bin 399 TL! Teknik özellikleri neler? 24 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo BMS621V1 Solo Bulaşık Makinesi 13 kişilik yıkama kapasitesi ve 6 farklı yıkama programı sayesinde bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki cihazın teknik özellikleri neler? 

Siemens solo bulaşık makinesi fiyat Haberi

Siemens solo bulaşık makinesi fiyat

Siemens solo bulaşık makinesinde ay sonuna kadar geçerli 2.858 TL indirim yaptı. Yenilikçi teknolojisi ve ürün tasarımlarıyla dikkat çeken Siemens, Solo Bulaşık Makinesinde Mart ayının sonuna kadar geçerli indirimi hayata geçirdi. 

Siemens, bulaşık makinesi alacaklarrı ve makinesini değiştirecekleri sevindirdi. Siemens D enerji sınıfı, Home Connect özellikli, 600 mm genişliğe ve 845 mm yüksekliğe sahip Solo Bulaşık Makinesi Inox rengindeki özel indirim kapsamında çeşitli kredi kartlarına da taksit yapılıyor.

Peki Siemens solo bulaşık makinesinde hangi özellikler var? Siemens solo bulaşık makinesi fiyatı ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Siemens iQ500 Solo Bulaşık Makinesi, uzaktan bağlantı ve kontrol imkanı sunuyor. Yüksekliği ayarlanabilir sepetiyle daha fazla bulaşık yerleştirilebilen Solo Bulaşık Makinesinde çatal ve bıçak takımları için üçüncü bir sepet yer alıyor. 

Ekstra kurutma,...