29 / 04 / 2024

Uzaktan kontrol etme özelliğiyle Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi çıktı!

Uzaktan kontrol etme özelliğiyle Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi çıktı!

Samsung, uzaktan kolay izleme ve kontrol etme (Wi-Fi) özelliği ile sınıfındaki diğer bulaşık makinelerine karşı adeta büyük fark yaratan DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı.



Evine yeni beyaz eşya almak isteyenler ve yeni evlenecek çiftler için güzel haberi Samsung duyurdu. Samsung, uzaktan kontrol etme (Wi-Fi) özelliğiyle Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu. Bulaşık makinesi almak isteyenler bu makinenin teknik özelliklerini ve fiyatını merak ediyor. Peki, Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

AZ ENERJİ VE ÇABAYLA DERİNLEMESİNE TEMİZLER

Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi ile bulaşıkları akıllı ve verimli yıkamanın keyfini çıkarın. Sepetleri kolay bir şekilde düzenleyerek farklı tipteki bulaşıkları makineye rahat bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Bu sayede, yüksek enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, bulaşık makinenizi SmartThings uygulamasıyla uzaktan kontrol edebilirsiniz.

Uzaktan kontrol etme özelliğiyle Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi çıktı!

YÜKSEK ENERJİ VERİMLİLİĞİ

Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi, C enerji sınıfı ile yüksek enerji verimliliği sağlar. Yıkama performansı etkilenmeden ve işlevsellik konusunda taviz vermeden az enerji tüketir. Bunun yanı sıra, az enerji kullanmasına rağmen bulaşıkları verimli bir şekilde temizler.

YUMUŞAK RAYLAR

Sepet dolusu bulaşığı çok daha kolay bir biçimde çıkarın. Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi’ndeki bilyeli yatak sistemine sahip Yumuşak Raylar daha az sürtünme yaratır. Bu sayede, sepette ağır tavalar olsa bile içeriye ve dışarıya doğru az bir çabayla kayar. Aynı zamanda, daha az sarsıntıya sebep olduğu için bulaşıkların düşme riskini azaltır.

Peki, Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön