02 / 05 / 2024

Samsung DW60M5052FS/TR 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi en ucuza nereden satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung DW60M5052FS/TR 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi en ucuza nereden satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung DW60M5052FS/TR 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi, 5 farklı yıkama programı, enerjiden tasarruf ettiren fonksiyonları ve sessiz çalışma özelliği ile ilgileri üzerine çekiyor. Peki bu yıkama modları neler? 



Samsung DW60M5052FS/TR 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi en ucuza nereden satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi 
Bulaşık makinesi, bulaşıkları elde yıkama durumundan kurtardığı için enerjiden,sudan ve deterjandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Samsung 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojiyle donatılmış iç tasarımı sayesinde bulaşıklarda kusursuz hijyenik temizlik ortaya koyar.

BULAŞIK MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Samsung DW60M5052FS/TR Inox Bulaşık Makinesi 5 farklı yıkama programıyla bulaşıklara hakettiği değeri verir. Söz konusu yıkama programları ; Normal, Yoğun, Hassas, Eko ve Ekspres 60 olarak işlev görmektedir.
  • Ekspres 60 programı bulaşıkların 60 dakikada yıkanıp kurulanmasına yardımcı olur. Bu program yoğun temizliğe ihtiyaç duymayan ve çok fazla kirli olmayan bulaşıklar için idealdir.
  • Yoğun yıkama programı ise, zorlu lekeler içeren bulaşıkların daha rahat bir şekilde temizlenmesini sağlar.
  • Samsung DW60M5052FS/TR Inox Bulaşık Makinesi'nin sahip olduğu Eko yıkama modu ise suyun sıcaklığını daha düşük tutarak suyu ısıtmak için ihtiyaç duyulan elektrik enerjisini minimum seviyeye indirir. Böylece elektrikten tasarruf edilmiş olur.
  • Elektronik LED ekrana sahip olan cihaz, programların kolay ve basit bir şekilde yönlendirilmesini sağlar. Karanlıkta da iyi bir görüntü sunan LED ekran, makinenin takibini kolay şekilde gerçekleştirmeye yardımcı olur.
  • Normal program ise eko modlu programa oranla daha kısa sürede bulaşıkları yıkar. Normal Mod, günlük kullanım için ideal yıkama proframıdır.
  • 5 farklı programıyla birlikte bulaşık makinesinde 5 farklı seçenek daha yer alır. Bunlar; Gecikmeli Çalıştırma, Yarım Yüklü, Çoklu 1 Arada, Çocuk Kilidi ve Yüksek Sıcaklıkta Yıkama modlarıdır. 

Peki ürün en uygun fiyata nerede satılıyor? 


Geri Dön