01 / 07 / 2024

Samsung 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi! Özellikleri nedir? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi! Özellikleri nedir? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi bizleri büyük ölçüde elde bulaşık yıkama zahmetinden kurtarıyor. Samsung DW60M5052FS/TR 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi farklı fonksiyonlarıyla evinize konfor ve ekdnomiyi bir arada sunuyor. İşte fiyat listesi.



 Samsung 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi! Özellikleri nedir? 1 Şubat 2023 fiyat listesi
Bulaşık yıkama gibi oldukça zorlu bir işlemin çok daha kolay ve çok daha pratik bir hale gelmesini sağlayan bulaşık makineleri, zamandan ve enerjiden tasarruf ettirdiği için kullanıcılarının beğenisini kazanıyor.Böylece mutfaklarda uzun saatler geçirmek zorunda kalınmıyor.

BULAŞIK MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • DW60M5052FSTR modelinde Samsung  5 farklı yıkama programına sahiptir. Bu yıkama programları şunlardır; Normal, Yoğun, Hassas, Eko ve Ekspres 60 olarak bilinir.
  • Ekspres 60 programı bulaşıkların 60 dakikada yıkar ve kurulanmasını sağlar. Bu program yoğun temizliğe ihtiyaç duymayan ve çok fazla kirli olmayan bulaşıklar için kullanılır.
  • Yoğun yıkama programı ise çok zorlu lekeler içeren bulaşıkların daha rahat bir şekilde temizlenmesine olanak sunar.
  • Eko mod sayesinde suyun sıcaklığı daha düşük tutulur ve suyu ısıtmak için ihtiyaç duyulan elektrik enerjisini minimum seviyeye indirir. Böylece elektrikten tasarruf edilmesini sağlar.
  • Yarım Yük ayarı özelliği, bulaşıkları sadece alt kısım veya sadece üst kısma yerleştirme ve temizleme olanağı sunar. Böylece  az miktardaki bulaşıklardan zaman ve enerji tasarrufu sağlanır.
  • Elektronik LED ekrana sahip olan makine, programların kolay ve basit bir şekilde yönlendirilmesine yardımcı olur. Karanlıkta da iyi bir görüntü sunan LED ekran, makinenin takibinde kolaylık sağlar.

Ürünün merak edilen diğer özelikleri ve fiyat listesi nedir?
 


Geri Dön