27 / 04 / 2024

Siemens’ten müjde! SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi cazip fiyatla satışta!

Siemens’ten müjde! SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi cazip fiyatla satışta!

Siemens, evine tam ankstre bulaşık makinesi almak isteyenler için sevindirecek bir haber verdi. SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkaran Siemens, bu makinenin tüm teknik özelliklerini ve fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.



Alman beyaz eşya devi Siemens, resmen devrim niteliğindeki SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’ni duyurdu. Siemens, aynı zamanda, bu makineyi alanlara ücretsiz teslimat, ek garanti ve bakım hizmetleri de sunacağını açıkladı.

MÜKEMMEL SONUÇLAR İÇİN OTOMATİK FİLTRE TEMİZLEME

Kusursuz temizliğin sırrı SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’nin filtresinde gizli. Genelde filtrenin her yıkamanın ardından temizlenmesi gerekir. Home Connect veya panel ayarlarından Otomatik Filtre Temizleme özelliğini seçtiğiniz zaman filtre, ana yıkama, ara yıkama ve durulamanın ardından entegre temizleme başlığı ile kendi kendini temizler. Bu sayede, filtreyi senede yalnızca üç defa temizleyerek bulaşık makinenizden her zaman kusursuz temizlik sonuçları ve en yüksek performans alabilirsiniz.

Siemens’ten müjde! SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi cazip fiyatla satışta!

ÜSTÜN TEMİZLİK PERFORMANSININ RAHATLIĞINI KEŞFEDİN

Ön Yıkama Opsiyonu ile mükemmel temizlik. Bu opsiyon, bulaşıklarınızı ısıtılmış su ile beraber ön yıkamadan geçirir ve daha sonra, doğal buharda bekleterek normal yıkamaya hazırlar. Böylece, bulaşıklarınızı sudan geçirme işlemine gerek kalmadığı için su tasarrufu yapmanıza imkân verir.

Peki, Siemens SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön