28 / 04 / 2024

Siemens teknoloji

Siemens teknoloji

Türkiye'deki yatırımlarını artıran teknoloji firması Siemens, 2014 mali yılında Türkiye'den 700 milyon euroluk satın alma gerçekleştirdi. Şirket, 2020 yılına kadar Türkiye'den 1 milyar euroluk satın alma hedefliyor.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens solo bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Alman teknoloji devi Siemens, her evin olmazsa olmazı haline gelen bulaşık makinesi konusunda adeta fark yaratacak bir adım attı. Sınıfının en iyileri arasına girecek SN23II51KT solo bulaşık makinesini üreten Siemens, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri de resmi internet sitesinden paylaştı.

Resmen bir teknoloji harikası! Siemens WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesi piyasaya çıktı!

Siemens, resmen teknoloji harikası olan WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesini satışa sundu. Siemens’ten gelen bu güzel haberin ardından bu makinenin detayları ve teknik özellikleri araştırılmaya başlandı.

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Siemens kahve tiryakilerine yeni ürünü EQ.700'ü tanıttı! İşte Siemens kahve makinelerinin fiyat listesi

Avrupa'nın en büyük teknoloji holdingi Siemens, yeni kahve makinesi EQ.700'ü kahve severlerin beğenisine sundu. EQ.700 tam otomatik kahve makinesi, 10 farklı ülkeden 29 ek kahve seçeneği ile üst segment tam otomatik kahve makineleri arasında en geniş içecek seçeceğini sunuyor.

Siemens Hindistan’da konut inşaat ve altyapı sektöründe varlığını arttırıyor!

Alman teknoloji şirketi Siemens'in merkezi Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de bulunan elektrikli ekipman üreticisi C&S Electric'i 267 milyon avroya satın almak konusunda anlaştığı belirtti…

İnsanlar ile binaların diyaloğu gelişiyor!

Siemens, teknoloji dünyasında bugün sahip olduğu güçlü rolü geleceğe taşımak için Enlighted'ı satın alıyor. Siemens'i binalarda dijital dönüşümün liderliğine taşıyacak satın alma işleminin bu yılın üçüncü çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.

Siemens Gebze'de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor!

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Siemens 1 milyar euroluk satın alma hedefliyor!

Türkiye'deki yatırımlarını artıran teknoloji firması Siemens, 2014 mali yılında Türkiye'den 700 milyon euroluk satın alma gerçekleştirdi. Şirket, 2020 yılına kadar Türkiye'den 1 milyar euroluk satın alma hedefliyor.

Siemens, YHT'lerin üretimine devam ediyor!

Alman teknoloji firması Siemens, Türkiye için üreteceği 7 Yüksek Hızlı Tren (YHT) setlerinden ilkini Türkiye'ye getirmesinin ardından, kalan 6 yüksek hızlı trenin üretiminin devam ettiğini açıkladı.

Siemens yüksek hızlı trenlerin üretimine bu ay başlıyor!

Alman teknoloji devi Siemens, TCDD için üreteceği 7 yüksek hızlı tren setlerinden ilkini Türkiye'ye getirmesinin ardından, kalan 6 yüksek hızlı trenin üretimine bu ay başlıyor.

Siemens ankastre fırın yemek yapmayı sanata dönüştürüyor!

Zengin program ve fonksiyonları ile yemeklerin tam kıvamında pişmesini sağlayan Siemens HB78GB570 ankastre fırın, temizliği ve kullanımı kolaylaştıran üstün teknoloji ve tasarım özellikleri ile dikkat çekiyor.

Öğrenciler Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezinde buluşuyor!

İnegöl, Karacabey, Gemlik, Orhangazi, İznik, Yenişehir, Harmancık, Büyükorhan, Kestel, Gürsu ilçelerinde bulunan 6. Sınıf öğrencileri, Bilim ve Teknoloji Merkezi' ni ziyaret etmek üzere Bursa’ ya getiriliyor...

Siemens'in Brezilya'da ihaleye girmesi yasaklandı!

Alman basınında yer alan haberlere göre, Alman basınında yer alan haberlere göre teknoloji devi oaln Siemens, yolsuzluk suçlamaları nedeniyle Brezilya'da mahkeme tarafından "kara listeye" alındı

Siemens teknoloji Haberi

Siemens teknoloji

Teknoloji devlerinden Siemens, Türkiye’deki yatırımlarını ve büyüme hedeflerini artırıyor. Şirket, pazardaki ciro artışına paralel 2014 mali yılında Türkiye’den toplam 700 milyon euroluk satın alma gerçekleştirdi. Siemens’in 2020 yılında Türkiye’den satın alma hedefi ise 1 milyar euro. 


Türkiye 30 lider ülkeden biri oldu 

Siemens Türkiye Tedarik Zinciri Yönetimi Bölüm Direktörü Tuğrul Günay, Türkiye’nin Siemens Global için çok önemli bir ülke olduğunu vurgulayarak, “Türkiye iki kıta arasında çok önemli bir konumda bulunuyor. Hem Avrupa kültürünü iyi biliyor hem de Asya kültürünü. Hızla büyüyen bu ülkede Siemens’in de büyüme potansiyeli artıyor. Ciro artışımız ve büyüme hedeflerimiz doğrultusunda 2020 yılında Türkiye’den 1 milyar euroluk satın alma gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi. Siemens’in 180 ülkede faaliyet gösterdiğini ve 80’inde bölgesel şirketi olduğunu belirten Tuğrul Günay, “Siemens Global’in 1...