27 / 04 / 2024

Siemensin hedefleri

Siemensin hedefleri

Türkiye'deki yatırımlarını artıran teknoloji firması Siemens, 2014 mali yılında Türkiye'den 700 milyon euroluk satın alma gerçekleştirdi. Şirket, 2020 yılına kadar Türkiye'den 1 milyar euroluk satın alma hedefliyor.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'a sosyal konutlar inşa edeceğiz!

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yılsonu değerlendirme toplantısını Kavacık Limak Otel’de gerçekleştirdi. 2015 yılının kapsamlı bir değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri belirlendi.

Aksaray'da 2016 yılı inşaat sektörü hedefleri büyüdü!

2015 Yılında Aksaray'da el değiştiren konut satışları 2016 yılı için de inşaat sektöründe hedeflerin büyümesine yol açtı. Vatandaşlar daha çok eski konutlarını satıp yeni konutlara yöneliyor.

Nihat Çiftçi: Şanlıurfa'yı yeniden inşa edeceğiz!

Dönüşüm başlattıklarını söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'yı yeniden inşa etme hedefleri doğrultusunda TOKİ ile 15 bin konutluk proje için anlaşma imzaladıklarını söyledi.

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya’da gerçekleşti!

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Mobilya sektöründe taksit düzenlemesi satışları artırdı!

Türk ekonomisinin en önemli kolon sektörlerinden mobilya sektöründe taksit sayısındaki yeni düzenleme satışları artırdı. Geçtiğimiz ayları sıkıntılı geçiren sektörde yılsonu satış hedefleri ve gelecek yıl planlamaları yukarı yönlü revize edildi.

Adana 30 milyar dolarlık yatırımla enerji üssü olacak!

Türkiye'nin önde gelen sanayi kentlerinden Adana, başta tarım ve enerji olmak üzere farklı alanlarda da atağa kalktı. 2023 hedefleri kapsamında enerji ağırlıklı yapılacak 30 milyar dolarlık yatırımla, adeta 'enerji üssü' olmaya hazırlanıyor.

Dedeman Kapadokya Oteli satıldı!

Dedeman Grubu, yeni iş hedefleri doğrultusunda; Dedeman Kapadokya otelinin satışını gerçekleştirdi. Otel, yıl sonu itibariyle faaliyetlerini sonlandıracak.

Gayrimenkul satışlarının yasal düzenlemelerinde eksiklik var!

Uçar Grup ve Harşit Yapı inşaat ortaklarından ishak Koçoğlu'yla Türkiye'nin yerel ve uluslararası pazarda inşaat sektöründeki konumu, hedefleri, iç ve dış sorunları konuşuldu.

Siemensin hedefleri Haberi

Siemensin hedefleri

Teknoloji devlerinden Siemens, Türkiye’deki yatırımlarını ve büyüme hedeflerini artırıyor. Şirket, pazardaki ciro artışına paralel 2014 mali yılında Türkiye’den toplam 700 milyon euroluk satın alma gerçekleştirdi. Siemens’in 2020 yılında Türkiye’den satın alma hedefi ise 1 milyar euro. 


Türkiye 30 lider ülkeden biri oldu 

Siemens Türkiye Tedarik Zinciri Yönetimi Bölüm Direktörü Tuğrul Günay, Türkiye’nin Siemens Global için çok önemli bir ülke olduğunu vurgulayarak, “Türkiye iki kıta arasında çok önemli bir konumda bulunuyor. Hem Avrupa kültürünü iyi biliyor hem de Asya kültürünü. Hızla büyüyen bu ülkede Siemens’in de büyüme potansiyeli artıyor. Ciro artışımız ve büyüme hedeflerimiz doğrultusunda 2020 yılında Türkiye’den 1 milyar euroluk satın alma gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi. Siemens’in 180 ülkede faaliyet gösterdiğini ve 80’inde bölgesel şirketi olduğunu belirten Tuğrul Günay, “Siemens Global’in 1...