29 / 04 / 2024

Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi açıldımı

Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi açıldımı

İzmir'de, kapatılan Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binası, sağlık kuruluşu olarak hizmete açıldı

Pamukkale Üniversitesi çok sayıda Öğretim Üyesi alacak! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi alımı yapacak.  Peki hangi bölümlere alım yapılacak? İşte başvuru şartları ve diğer ayrıntılar….

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

Yalova Üniversitesi 29 öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 14 Şubat 2023!

Yalova Üniversitesi öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alım ilanı yayımladı. Toplamda 29 kişinin alınacağı ilanlara son başvuru tarihi ise 14 Şubat 2023! İşte başvuru şartları ve diğer detaylar…

Rize-Artvin Havalimanı yıl sonuna kadar açılacak!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Açılış Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı'nın yıl sonuna kadar açılacağını dile getirdi. 

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

İstanbul’un ilk engelsiz diş hastanesi için 10 milyon TL'ye ihtiyaç var!

Marmara Üniversitesi’nin Başıbüyük’te inşaatına başlanan Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi içerisinde sadece engellilere hizmet verecek diş hastanesi için Devlet Planlama Teşkilatı'ndan 10 milyon TL bütçe sağlandı ancak 10 milyon TL'ye daha ihtiyacı var.

İÜ Diş Hekimliği Fakültesi için yer tahsisi yapılamaması hastaları mağdur ediyor!

5.8’lik depremden sonra boşaltılan İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi için henüz yer tahsisi yapılamaması öğrencileri olduğu kadar hastaları da mağdur ediyor

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne fakülte müjdesı!

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin açılış törenine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Diş Hekimliği Fakültesi'nin de kurulduğunun müjdesini verdi.

İÜ Diş Hekimliği Fakültesi'ne girişler yasaklandı!

İstanbul'da yaşanan depremin sonrasında yapılan ön hasar tespiti sonucunda tahliye edilmesine karar verilen İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binasına girişler yasaklandı...

İÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nde taşınma işlemleri sürüyor!

İstanbul'daki depremin ardından yapılan ön hasar tespiti sonucunda tahliye edilmesi kararı verilen İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ndeki taşınma işlemleri devam ediyor...

İÜ Rektörlüğü'nden 'Çapa Diş Hekimliği Fakültesi'nin tahliyesi' açıklaması!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Diş Hekimliği Fakültesi'nin tahliyesine karar verilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Çapa Diş Hekimliği Fakültesi'nde taşınma gerginliği!

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin Çapa’da bulunan binasında meydana gelen derin çatlaklar nedeniyle taşınması karar verildi.

Çapa Diş Hekimliği Fakültesi tahliye edilecek!

İstanbul Valiliği, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde bulunan 7 binanın, deprem ön hasar tespiti sonucunda, tahliyesine karar verildiğini açıkladı.

Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi açıldımı Haberi

Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi açıldımı

İzmir'de, Olağanüstü Hal (OHAL) Kararnamesi kapsamında kapatılan Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi ve Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binası, sağlık kuruluşu olarak hizmet vermeye başladı.


Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine (TEAH) devredilen Bornova Şifa Üniversitesi Hastanesi, TEAH Bornova Ek Hizmet Binası olarak hastalara hizmet veriyor.


TEAH Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut, hastanede düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, hastanede cerrahi, dahiliye, çocuk hastalıkları, fizik tedavi, jinekoloji-onkoloji ve genel kliniklere ait 6 servis ile erişkin, çocuk, yenidoğan yoğun bakım servisleri, koroner anjiyo, endoskopi, tıbbi onkoloji, genetik laboratuvarı, kronik diyaliz ünitesi, son teknoloji cihazlarla donatılmış görüntüleme, nükleer tıp ve laboratuvar birimlerinin bulunduğunu söyledi.


Devlet güvencesinde daha kaliteli ve konforlu sağlık hizmetinin verildiğini kaydeden Prof. Dr. Akbulut, merkezi randevu sisteminden randevu alanların beklemeksizin...