15 / 05 / 2024

sığacıkta satılık arsa

sığacıkta satılık arsa

Seferihisar Belediye Başkanlığından: İzmir İli Seferihisar İlçesi Sığacık Mahallesi 'nde bulunan 5 adet gayrimenkul 13 Ağustos 2013 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İzmir Seferihisar'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Seferihisar Belediyesi, Sığacık Mahallesi'ndeki Koruma Amaçlı İmar Planında Günübirlik Tesis Alanında kalan arsayı ihale ile satıyor...

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Seferihisar'da 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Seferihisar'a bağlı Sığacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 1 Kasım'da gerçekleşecek...

sığacıkta satılık arsa Haberi

sığacıkta satılık arsa


İzmir İli Seferihisar İlçesi Sığacık Mahallesi 'nde bulunan 5 adet gayrimenkulün en düşük muhammen bedeli 347 bin 427 lira, en yüksek muhammen bedeli ise 12 milyon 926 bin 39 lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller 13 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.


İlanı detaylı görüntülemek için...