27 / 04 / 2024

Sigma-Burkay-Makimsan-YDA

Sigma-Burkay-Makimsan-YDA

Trenle 14 saat olan Ankara-İzmir arasındaki seyahat süresini 3.5 saate indirecek, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesinin ilk etabı olan Ankara-Afyonkarahisar arasının altyapı yapım sözleşmesi imzalandı

YDA İnşaat genel bilgi formu!

YDA İnşaat Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin genel bilgi formunu paylaştı. YDA İnşaat, ödenmiş sermayesini 75 milyon TL olarak açıkladı.

YDA İnşaat'tan 4 şehir hastanesine 1,5 milyar Euro yatırım!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Amacımız inşaatın payını 3'te 1'e indirip öngörülebilir gelir akışı olan işlerimizin oranını artırmak" diyor. Aslan, 4 şehir hastanesine 1,5 milyar Euro yatırım yapacaklarını belirtiyor.

YDA Grup'tan SDÜ öğrencilerine tavsiyeler!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Kulübü düzenlediği "İnşaat Sektörünün Mühendislik Eğitiminden Beklentileri" konulu bir etkinlikle inşaat sektörünün önde gelen firması YDA Grup yöneticilerini, öğrencilerle buluşturdu.

Yenimahalle YDA Park Avenue satış fiyatları!

Yenimahalle YDA Park Avenue satış fiyatları 3+1'lerde 460 bin TL'den başlıyor. Ankara'da yer alan Park Avenue projesinin ilk etabı Temmuz'da teslim ediliyor...

YDA İnşaat ihraç belgesini yayınladı!

YDA İnşaat'ın yurt içinde, halka arz edilmeksizin, nitelikli yatırımcılara satılmak amacıyla, ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan ihraç belgesi yayılandı.

YDA'dan Türkiye'ye 2 milyar avroluk yatırım!

YDA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, küresel ve yerel olumsuzluklara rağmen Türkiye'ye güvendiklerini ve yatırımlarına hiç ara vermediklerini belirterek, " 2016 yılında Türkiye'ye 2 milyar avro yatırım yapacağız." dedi.

YDA İnşaat borçlanma aracı ihraç edecek!

YDA İnşaat Türk Lirası cinsinden 500 milyon TL tutarı aşmayacak şekilde 48 aya kadar vadeli, yurt içinde, bir veya birden çok seferde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış şeklinde borçlanma aracı ihraç edecek.

YDA İnşaat'ın 8. kupon ödemesinin faizi yüzde 3,29!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından ihraç edilen TRSYDAT61625 ISIN kodlu ve 100 milyon TL tutarındaki tahvilin 29 Haziran 2016 tarihinde yapılacak olan 8. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,29 olarak kesinleştirildi.

YDA İnşaat 2015 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticare A.Ş.2015 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısını bugün gerçekleştirdi. İşte toplantıda alınan kararlar ve diğer detayları...

YDA Group 5 yılda 7.2 milyar dolarlık inşaat yapacak!

YDA Group’un Başkanı Hüseyin Aslan, “2 milyar dolarlık 4 şehir hastanesi ve 2.1 milyar dolarlık da diğer altyapı taahhüt işleri, ayrıca 3 milyar doları aşan kendi gayrimenkul geliştirme projelerimizle 5 yılda 7 milyar doları aşan iş bitireceğiz” dedi.

YDA Holding projelerindeki yatak kapasitelerini iki katına çıkarmayı hedefliyor!

5 bin yatak kapasitesini iki katına çıkarmayı hedeflediklerini belirten YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Bir altyapı holdingi kuracağız ve halka arz edeceğiz" dedi.

YDA İnşaat 2016 olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı bugün saat 10:00'da gerçekleşti.

YDA İnşaat, 4 yıl içinde 1.3 milyar euro yatırım yapacak!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gelecek 4 yılda kamu-özel işbirliği projeleri kapsamında 1 milyar 350 milyon euro yatırım yapacaklarını ifade etti. İşte Arslan'ın açıklamaları...

Sigma-Burkay-Makimsan-YDA Haberi

Sigma-Burkay-Makimsan-YDA

Ankara-İzmir arasındaki trenle seyahat süresini 3.5 saate indirecek, yüksek hızlı tren projesinin ilk etabı olan Ankara-Afyonkarahisar hattının altyapı yapım sözleşmesi imzalandı. Toplam 624 kilometre uzunluğunda olan ve 3 etaba bölünen projenin toplam maliyeti 4 milyar lira olacak. Ankara-Afyonkarahisar hattı ise 700 milyon liraya tamamlanacak.


Toplam 624 kilometre uzunluğunda olan ve 3 etap halinde yapılacak projenin toplam maliyeti 4 milyar lirayı bulacak. Sözleşmesi imzalanan Ankara-Afyonkarahisar arasındaki kesim ise 167 kilometre olacak ve 700 milyon liraya mal olacak.


Üstyapısı da olacak


Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi’nin ilk etabı olan  Ankara-Afyonkarahisar arasının altyapı yapım sözleşmesi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sigma-Burkay-Makimsan-YDA iş ortaklığı temsilcisi tarafından imzalandı. İmza töreninde konuşan Bakan Yıldırım, Ankara-Afyonkarahisar arasındaki kesimin 700 milyon...