07 / 07 / 2024

Sihirli Ayna

Sihirli Ayna

Evgör’ün yenilikçi ev mobilyalarını bir araya getirdiği “Innovation” serisinde yer alan boy aynası, özel tasarımı sayesinde bayanlara büyük kolaylık sunuyor…

28 Mayıs BİM Kataloğu 2024: Bu hafta BİM'de Naturalove Mantar Led Abajur 299 TL, Naturalove Metal Gold Ayna 175 TL!

BİM'de bu hafta 28 Mayıs ile 4 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak ürünlerin listesi belli oldu.  Bu hafta BİM'de Naturalove Mantar Led Abajur 299 TL, Naturalove Metal Gold Ayna 175 TL'den satılıyor. İşte 28 Mayıs Bim Kataloğu 2024.

Kentsel dönüşümde sihirli değnek özel sektör: Bomboş araziymiş gibi tamamen yeni bir şehir planlaması yapılmalı!

Fay hatları üzerinde konumlanan Türkiye'de binaların hızlıca dönüştürülmesinin oldukça önem arz ediyor. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İşte İnşaat Mühendisleri isimli hesabın X sosyal medyadaki o açıklaması ve gelen yorumlar... 

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

Değerleme raporları konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabilir!

Kat Mülkiyeti Kanunu’ndan kaynaklanan anlaşmazlıklar için başlayan arabuluculuk şartını değerlendiren, EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, değerleme raporlarının konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabileceğini söyledi.

İşte, yatırımcıların gayrimenkulden sonra en çok tercih ettiği ikinci yatırım aracı!

Paribu ve FutureBright Group’un iş birliğinde hazırlanan ‘Kripto Para Bilinirlik ve Algı Araştırması-2023’ün sonuçları açıklandı. Araştırma, Türkiye’de kripto para ekosisteminde yaşanan gelişmelere ayna tutuyor.

BİM coştukça coştu! Şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düştü!

BİM’in 15 Eylül tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül Cuma BİM fiyat listesi...

Kuraklık nedeniyle suyu bitmek üzere olan İstanbul’da hangi önlemler alınacak?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), “Küresel iklim değişikliği nedeniyle yaşanan hidrolojik kuraklık, su kullanım alışkanlıklarımızı değiştirmeyi ve tasarrufu zorunlu kılıyor” ifadesini kullanarak, İstanbul'u kurtaracak sihirli formülü açıkladı.

Ariş Pırlanta fırsat ürününde ikincisi yüzde 50 indirimli. İşte 30 Eylül 2022 Ariş fiyat listesi  

Kendinizi, Ariş Pırlanta ile mutlu edin. Ariş Pırlanta’da damla formundaki mavi topaz taşlı altın yüzük 2 bin lira indirimli. Mavi topaz taşın etrafına ayna efekti verilerek taşlı bir görünüm oluşturulan kalem işleme detaylı altın yüzük modelini kolye ve küpe seti ile birlikte kullanarak tarzınıza ı

Mhb Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhb Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Muhammedhatip Ayna ve Behçet Ayna kuruldu.

Mefe Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mefe Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fesih Suyu ve Menderes Ayna ortaklığında kuruldu.

Alfa Tek Emlak İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Tek Emlak İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayna tarafından kuruldu.

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayna ve Ferit Ayna tarafından kuruldu. 

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşip Ayna ve Selami Üzel tarafından kuruldu.

Sihirli Ayna Haberi

Sihirli Ayna

Sektöründe fark yaratan uygulamalarıyla dikkat çeken Evgör, yenilikçi ev mobilyalarını artık özel bir konsept altında buluşturuyor. “Evgör Innovation” adı verilen bu yeni koleksiyon, faydalı model prensibinden yola çıkılarak üretilen mobilya ve aksesuarlardan oluşuyor. Firma, inovatif serisinin ilk ürünü olan ve özellikle bayan kullanıcılar düşünülerek tasarlanan “Sihirli Ayna”yı mağazalarında müşterilerinin beğenisine sunuyor. Kapalı haldeyken sıradan bir boy aynasından farkı olmayan bu ürün, sahip olduğu iç tasarımı sayesinde aynı zamanda bir saklama ünitesi işlevi görüyor. Aynanın içinde yer alan askı, raf ve çekmeceler, makyaj malzemelerinin yanı sıra her türlü takı ve aksesuarı bir arada bulundurmanıza imkan veriyor. Bayanlara günlük yaşamlarında büyük kolaylık sağlayacak olan Sihirli Ayna, Evgör mağazalarında ve online mobilya alışveriş sitesi www.evgor.com.tr adresinde lansmana özel tanışma fiyatı ile satışa...