30 / 07 / 2024

siirt 25 okul

siirt 25 okul

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay, 25 okulun tadilattan geçirildiğini bildirdi. Suay,okulların 2015 -2016 eğitim öğretim yılına hazır olması için çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini söyledi.

Ev sahipleri yüksek kiralar için okul sezonunu bekliyor!

Konutlarda yüzde 25 kira zam sınırına takılmak istemeyen konut sahipleri okul sezonunu bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, birçok kiralık konut boş şekilde dururken, kiraların öğrencilere göre ayarlandığı ve bir senelik peşin ödeme gibi taleplerin de olduğu belirtiliyor.

TOKİ, afet bölgelerine 38 binden fazla konut inşa ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) afet bölgelerinde  4 bin 120 köy evi, 269 iş yeri, 25 okul, 18 cami, 2 yurt/pansiyon ve 1737 ahır inşa ediyor.

Van'da büyük deprem sonrası 25 bin 170 konut inşa edildi!

Van'da 23 Ekim 2011'de yaşanan büyük deprem sonrası, şehirde 25 bin 170 konut depremzedelere teslim edildi, 139 iş merkezi, 17 okul, 33 cami, 9 alışveriş merkezi ve 3 bin 194 ahır inşa edildi...

Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul kazandırılacak!

İlçedeki tüm okullara konferans salonu inşa eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eğitimin daha rahat ve konforlu mekânlarda gerçekleştirilmesi için Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul inşa edileceğini söyledi.

Siirt Defterdarlığı'ndan 8.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Siirt Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 8 arsaya karşılık 3 ilköğretim okul binası inşaatı ihale ediliyor. İhale 17 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Siirt Üniversitesi çarşı merkezi yaptırıyor!

Siirt Üniversitesi Rektörlüğü, çarşı merkezi ve müştemilatı yaptırıyor. İhale 25 Ağustos'ta saat 10.00'da gerçekleşecek..

Uğur Okulları 2018'de 25 yeni okul inşa edecek!

Uğur Okulları, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 25 yeni okul yatırımı yapacak. Bu okullar için 600 milyon lira harcanması öngörülüyor. Beş yıllık strateji kapsamındaki 'Uğur Üniversitesi' yatırımı da geliyor.

Hakan Altun, Siirt'te okul yaptıracak!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, memleketi Siirt'te dedesinin adını taşıyacak 18 derslikli ilkokulun yapımına 1 milyon lira destek verecek

İskenderun'daki 25 okul onarılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Hatay genelinde oluşan fırtına nedeniyle zarar gören yerlerde bakım onarım çalışmasını sürdürüyor.

Siirt'te 45 okul kapatıldı!

- Siirt merkez ve ilçelerinde FETÖ bağlantılı 45 okul, vakıf ve dernek mühürlendi. 45 okul, vakıf ve dernekte devir işlemlerine başlandı.

Kayseri'de 12 okul, 25 yurt ve 2 sağlık kurumu kapatıldı!

Kayseri'de, FETÖ ile irtibatı tespit edilen 1 yükseköğretim kurumu, 12 okul, 25 öğrenci yurdu, 2 sağlık kurumu, 7 dernek ve 7 sendika kapatıldı.

Siirt'te okullar yeniden inşa ediliyor!

Siirt'te önceki yıl 6-7 Ekim'de gerçekleştirilen saldırılarda tahrip edilen okul ve kütüphanelerin yerine yenileri inşa ediliyor. İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, 14 okulun yapımının tamamlandığına ve 16 okulun inşaatının sürdüğüne dikkati çekti.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuru dönemi bugün başlayacak!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuru dönemi bugün başlayacak. Açık satış usulü ile satışa sunulan projede yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel için 144 ay vade imkanı sağlanıyor.

siirt 25 okul Haberi

siirt 25 okul

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay, 25 okulun tadilattan geçirildiğini bildirdi.


Suay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulların 2015 -2016 eğitim öğretim yılına hazır olması için çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini söyledi.


Okullarda boya, badana ve tamirat işlerinin yapıldığını belirten Suay, "Bunun yanında önceki dönem içerisinde fiziki durumlarını tespit ettiğimiz bazı okulları da genel bir tadilattan geçirdik. Tadilattan geçirdiğimiz okullarımızın çoğunda çalışmalar sona erdi. Birkaç okulumuzda ise çalışmalar devam ediyor. Öğrencilerimizin daha iyi bir fiziki ortamda eğitim görebilmesi için gereken çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz" dedi.


Suay, okulların 2015-2016 eğitim öğretim yılı başlangıcında eğitime hazır olacağını...