07 / 05 / 2024

siirt 400 kişilik öğrenci yurdu

siirt 400 kişilik öğrenci yurdu

Diyarbakır Yurtkur Bölge Müdür Vekili Metin Yılmaz, Siirt'e inşa edilecek bin 400 öğrenci kapasiteli yeni yurt için ön protokolün imzalandığını açıkladı.

Yozgat Yerköy'de 400 kişilik yurt inşa ediliyor!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy ilçesinde inşaatı süren 400 kişilik yüksek öğrenim kız öğrenci yurdunu inceledi. Yerköy'de inşaatı süren yurdun 2020'de açılması planlanıyor.

TOKİ'den Denizli Çivril'e 400 kişilik yurt!

Denizli İli Çivril İlçesi 400 Kişilik Yurt Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Aksaray Güzelyurt'a 400 kişilik öğrenci yurdu yapılıyor!

Aksaray’ın Güzelyurt ilçesine öğrencilerin barınma sorununu çözmek için belediye tarafından 400 kişilik yurt inşa ediliyor.

Silifke’de 400 kişilik ilave tribün hizmete girdi!

Silifke Belediyesi tarafından şehir stadyumuna yaptırılan 400 kişilik ilave kapalı tribün hizmete girdi. Medcem Silifke Belediyespor’un Taraftar Grubu, Belediyespor’a yaptığı destek ve katkılarından dolayı Başkan Dr. Mustafa Turgut’a meşalelerle teşekkür etti.

Silifke Şehir Stadı'na 400 kişilik kapalı tribün yapılıyor!

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Şehir Stadında bulunan 1000 kişilik kapalı taraftar tribününün yetersiz kaldığını belirterek, stadyuma ilave 400 kişilik kapalı tribün yapacaklarını açıkladı.

TOKİ Sakarya 400 kişilik yurt ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sakarya İli Karası İlçesi'ne 400 kişilik yurt yaptıracak. TOKİ tarafından inşa ettirilecek olan yurt ihalesi bugün yapılacak.

Zonguldak Alaplı'ya bin 500 kişilik amfi tiyatro yapılacak!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi belediyesi tarafından sahil kesimine 400 kişi oturma olmak toplam bin 500 kişilik amfi tiyatro projesi yapılacak. Doğaya uygun şekilde mimari projesi hazırlanan proje 4 bin metrekarelik alana inşa edilecek.

TOKİ Mersin Erdemli'ye 400 kişilik yurt inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) 40 ilde inşa edeceği 64 yurttan biri olan Mersin'in Erdemli ilçesindeki 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı çalışmaları başladı. Yurt 5 yıldızlı otel konforunda hizmet yerilecek.

TOKİ Rize Ardeşen 400 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Rize ili Ardeşen ilçesi 400 kişilik yurt ve 1 adet güvenlik binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize Ardeşen 400 kişilik yurt inşaatı ihalesi 18 Mart'ta!

TOKİ Rize ili Ardeşen ilçesi 400 kişilik yurt ve 1 adet güvenlik binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi 18 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

İlkadım'da 400 kişilik cami çalışmaları devam ediyor!

İlkadım Belediyesi tarafından yapımına başlanan Selçuklu mimarisine uygun bin 400 kişilik cami ve külliye çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ihalesi bugün!

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Sivas Sarkışla'ya 400 kişilik cami inşa edilecek!

Şarkışla ilçesinde 400 kişilik cami yapılması için çalışmalara başlandı. Şarkışla TOKİ Yunus Emre Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Recep İslamoğlu, caminin bin 470 metrekare alan üzerine inşa edileceğini söyledi.

siirt 400 kişilik öğrenci yurdu Haberi

siirt 400 kişilik öğrenci yurdu

Diyarbakır Yurtkur Bölge Müdür Vekili Metin Yılmaz, Siirt'e inşa edilecek bin 400 öğrenci kapasiteli yeni yurt için ön protokolün imzalandığını açıkladı.


Yılmaz, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman ve Üniversite Genel Sekreteri Adnan Memduhoğlu'nu ziyaret ederek yapılması planlanan bin 400 kişilik yurt ile kiralanması düşünülen yerlerle ilgili bilgi alışverişinde bulundular.


Heyet daha sonra Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret ederek, yapılması planlanan yurt ve kiralanması düşünülen yerle ilgili bilgi verdi. Yapılacak yeni yurt için bilgi veren Metin Yılmaz, imzalanan ön protokole göre yeni öğrenci yurdunun 1 yıl içerisinde tamamlanacağını belirtti.


Yılmaz, şöyle konuştu:"Bin 400 kişilik yeni yurdun inşa edileceği arazi üniversiteye yakın Kezer'de olacak. 15 yıllık ön protokolle kiralanan yeni yurt en geç 1 yıl içerisinde tamamlanmış olacak. İnşaat çalışmaları ise...