18 / 05 / 2024

siirt hastane caddesi bayan pansiyonu

siirt hastane caddesi bayan pansiyonu

Siirt'te 60 kişilik özel bayan pansiyonu, törenle hizmete girdi. Hastane Caddesi'nde hizmete giren binanın açılışına Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Fethi Suay, kurum müdürleri ve davetliler katıldı...

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Bingöl Kalbin AVM açıldı!

Bingöl Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi Hacılar Camii altında faaliyet gösteren Kalbin alışveriş merkezinde 13 Ağustos Pazar günü elektrikten kaynaklı yangın çıkmıştı. Alışveriş merkezi, yeniden inşa edilip hizmete açıldı.

Siirt'te hastane arazisi otoparka dönüşüyor!

Belediyeler tahrip olmuş kentlerin yaralarını sarmaya başladı. Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Batman ve Siirt’teki belediyeler, vatandaşlara kaliteli hizmet sunabilmek için yoğun bir çalışma içerisinde...

Mehmet Keleş Düzce Yimpaş AVM'yi inceledi!

Mehmet Keleş, Hastane Caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM’nin yerine planlanan kapalı pazaryeri ve sosyal tesis için bina içinde incelemelerde bulundu.

Düzce Yimpaş Avm binası sosyal tesise dönüşecek!

Düzce Belediyesi tarafından, hastane caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM için yeni bir proje geliştirildi.

Iyı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iyı Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Türker, Eyyup Mercan ve Şuayip Açıkgöz ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Silivri, Silivri Fatih Mahallesi, Hastane Caddesi'nde kuruldu.

Stars Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stars Emlak Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Afara tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Bayrampaşa, Vatan Mahallesi, Hastane Caddesi, Genç Sanayi Sitesi' nde kuruldu.

Kaş Belediyesi'nde 10 yıllığına kiralık 40 yatak kapasiteli otel!

Kaş Belediye Başkanlığı; Merkez andifli Mahallesi, Hastane Caddesi'nde yer alan oteli kapalı teklif arttırma usulü ile 8 Ocak 2015 tarihinde saat 10.00'da 10 yıllığına kiraya veriyor.

Akbey İnşaat Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Okul, alışveriş merkezi, hastane, üniversite kampüsü ve konut projeleri gibi birçok projeyi başarı ile tamamlayan Akbey İnşaat, Anadolu Yakasının en değerli bölgesi Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüme odaklandı.

Akbey İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme odaklandı!

1998 yılında taahhüt işleri yapmak amacıyla kurulan ve bugüne kadar çok sayıda endüstriyel bina, okul, AVM hastane, kampüs ve konut projesi hayata geçiren Akbey İnşaat,Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme odaklandı.

İzmir Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi Manisa yoluna bağlanıyor!

İzmir Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi Manisa yoluna bağlanıyor. Yol tamamlandığında araçlar hem Bornova’nın merkezine hem de çevre yollarına, Üniversite ve Hastane kavşaklarındaki yoğun trafiğe takılmadan girebilecek.

Siirt’e 400 yataklı yeni hastane geliyor!

Siirt’e 400 yataklı yeni hastane geliyor. TOKİ tarafından Siirt’e 400 yataklı modern devlet hastanesi inşa edildi. 20 gün içinde yapılan yeni hastaneye taşınma işlemleri tamamlanacak.

Siirt'te 60 kişilik bayan pansiyonu hizmete girdi!

Siirt'te 60 kişilik özel bayan pansiyonu, törenle hizmete girdi. Hastane Caddesi'nde hizmete giren binanın açılışına Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Fethi Suay, kurum müdürleri ve davetliler katıldı...

siirt hastane caddesi bayan pansiyonu Haberi

siirt hastane caddesi bayan pansiyonu


Siirt'te 60 kişilik özel bayan pansiyonu, törenle hizmete girdi.


Hastane Caddesi'nde hizmete giren binanın açılışına Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Fethi Suay, kurum müdürleri ve davetliler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Suay, Siirt’te yeni bir bayan pansiyonunun açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Emeği geçenleri kutladığını belirten Suay, öğretmen, öğrenci ve çeşitli meslek gruplarına hitap edecek pansiyonun, barınma konusunda Siirt’te önemli bir açığı gidereceğini kaydetti.


İşletme sahibi Bülent Turhan ise, 60 yatak kapasitesi olan pansiyonun modern şartlarda inşa edildiğini ve kaliteli hizmet sunacaklarını belirtti. Turhan, 3 katlı pansiyonda, 60 yatak kapasiteli etüt odaları, dinlenme odaları ve 24 saat sıcak su hizmetinin verileceğini söyledi.


Etkinlik, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından verilen ikramla sona erdi.



Ordu...