13 / 05 / 2024

siirt inşaat ihaleleri

siirt inşaat ihaleleri

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Siirt Merkez'de 36 milyon 465 bin 536 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 7 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

En gözde 10 inşaat şirketi son 3 yılda ne kadar kurumlar vergisi ödedi?

Kamudan en büyük ihaleleri kazanan inşaat şirketlerinin 2018, 2019 ve 2020 senelerinde ödediği kurumsal vergilerin miktarı açıklandı. 

Siirt'te ilçe otogarı inşaatı başladı!

Siirt Belediyesi, 6 ilçe ve 5 beldeye hizmet verecek ilçe otogarında inşaat çalışmaları için düğmeye bastı.

Siirt'te 36.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Siirt Merkez'de 36 milyon 465 bin 536 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 7 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

Siirt Defterdarlığı'ndan 8.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Siirt Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 8 arsaya karşılık 3 ilköğretim okul binası inşaatı ihale ediliyor. İhale 17 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Siirt'te çöken evin yarım kalan inşaatını devlet tamamlıyor!

Siirt'in Şirvan ilçesi'nin Soğanlı köyünde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu 3 ferdini kaybeden, 4'ü çocuk 5 ferdi ise yaralanan Coşkun ailesi yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor.

Türkler Rusya'da yeni inşaat ihaleleri alabilecek!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün ekonomik ilişkilerin tekrar normale dönmesi için hükümetine talimat verdi. Türk iş dünyası temsilcileri, “Rus turistler tekrar Türkiye’ye gelecek, inşaat sektörü yeni ihaleler alabilecek " gibi yorumlar yaptı.

TOKİ Siirt 355 konut inşaatında son durum!

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Başbakanlık TOKİ tarafından il merkezinde inşaatı devam eden konutlarda denetlemede bulundu. Tutulmaz, yaptığı açıklamada, kamu inşaatlarının yapımında, kalitenin artırılması ve denetimlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Siirt Çetin Barajı ve HES projesi inşaatı durdurulmadı!

Norveçli Statkraft, Siirt'te yapımı süren 601 milyon euro yatırım tutarı olan 517 MW'lık Çetin Barajı ve HES projesi inşaatının bir bölümünün geçici olarak askıya alındığını, yatırımın tamamen durdurulmasının sözkonusu olmadığını bildirdi.

Siirt Kent Meydanı Projesi inşaat alanı incelendi!

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, yapımı devam eden Siirt Kent Meydanı projesi inşaat alanında incelemede bulundu.

Siirt'te Çetin Barajı inşaatında patlama!

Pervari ilçesindeki Çetin Barajı inşaatında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Olayda can kaybı yaşanmazken, patlamanın ardından çıkan yangında 4 iş makinesi yandı. İşte ayrıntılar...

Zekeriya Batğı: Siirt ekonomisini inşaat ayakta tutuyor!

Siirtli müteahhit Zekeriya Batğı, piyasadaki durgunluğa rağmen Siirt ekonomisini, hız kesmeyen devam eden inşaat sektörünün ayakta tuttuğunu söyledi.

Bilişim Vadisi'nin inşaat ihalesi bu ay yapılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık,Bilişim Vadisi'nde altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek,"İnşallah nisan ayı içinde inşaat ihaleleri yapılacak.Ondan sonra da önümüzdeki yıl itibarıyla Bilişim Vadisi'nde hayat başlayacak" dedi

siirt inşaat ihaleleri Haberi

siirt inşaat ihaleleri

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Siirt Merkez'de kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.  İhalenin bedeli 36 milyon 465 bin 536 TL olarak belirlendi. İhale 7 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:
Bölge Müdürlüğümüzce aşağıda adı ve nitelikleri ile ihale bilgileri belirtilen taşınmaz, Vakıflar Meclisi’nin 28.09.2020 tarih ve 309 nolu kararında belirtilen hususlar aynen muhafaza edilerek, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi çerçevesinde kapalı teklif usulü ile kat karşılığı inşaat yaptırılmak üzere ihaleye çıkarılmıştır.
 

Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmaza ilişkin alınmış Vakıflar Meclisinin 28.09.2020 tarih ve 309 nolu kararına istinaden;
1-Mevcut mimari avan projesine göre yaptırılacak kat karşılığı inşaattan İdaremize en az;
a) A Blokta bulunan 1, 2, 3, 4, 5, 6,...