15 / 05 / 2024

siirt kerpiç ev

siirt kerpiç ev

Siirt’in Bayraktepe Köyü’nde 10 kişilik bir ailenin yaşadığı 2 katlı kerpiç ev, aşırı yağmura dayanamayarak çöktü. Enkaz altında kalan Zeki Güneş, eşi Ayten Güneş ile 12 yaşındaki kızları Şeyma Güneş hayatını kaybetti. Çiftin iki çocuğu ise sağ kurtarıldı

Ünlü mimar sordu: Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? Bu çirkine olan merakımız sizce neden? 

Ünlü mimar Şenol Gökner resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? bu çirkine olan merakımız sizce neden?" diye sordu. İşte Şenol Gökner'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Konya'da yüzde 10 indirimli kerpiç ev satılacak!

Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Ürünlü'de yer alan kerpiç evi satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de KDV'den muaf arsa ve kerpiç ev fırsatı! 

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan kerpiç ev ve arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den  de muaf.

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

TOKİ Siirt projesi için düğmeye bastı!

Yüz binlerce vatandaşı kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt projesinin ihalesini 21 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kahramanmaraş Elbistan'da iki katlı kerpiç ev çöktü!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde fırtına ve yağmur nedeniyle iki katlı kerpiç ev çöktü. Enkaz altında kimsenin bulunmadığı ortaya çıktı.

Siirt'te yıkılma riski olan 2 katlı ev boşaltıldı!

Siirt'te 3 Aralık tarihinde yaşanan deprem sonrası yıkılma tehlikesi olan 2 katlı ev tahliye edildi.

Siirt depreminde yıkılan 35 yıllık ev 2 ay önce boşaltılmış!

Siirt'in Kurtalan ilçesinde yaşanan 5 büyüklüğündeki depremde yıkılan evin kum taşı ve kerpiçten yapıldığı ve 2 ay önce boşaltıldığı öğrenildi.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır'da kerpiç ev çöktü: 9 çocuktan 2'si öldü!

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde bulunan 2 katlı kerpiç ev çöktü. Göçük altında kalan 9 çocuktan iki kız kardeş hayatını kaybetti.

Süleyman Soylu'dan 'kerpiç ev'lerle ilgili açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye-İran sınırında yaşanan depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu, ''Kerpiç evler konusunda tedirginliğimiz, riskimiz var. Bu konuda arkadaşlarımız tüm bölge halkına gerekli duyurularda bulunuyorlar'' dedi.

Kilis'te kerpiç ev çöktü: 1 kişi yaralandı!

Kilis ilinin Musabeyli ilçesinde kerpiç evin çökmesi sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı kişi hastaneye kaldırıldı...

Kırşehir'de kerpiç ev çöktü: 1 yaralı!

Kırşehir'de kerpiç evin oturma odasının duvarı çöktü. Olay sonucunda evde yalnız yaşayan Başar Algın (45) hafif yaralandı.

siirt kerpiç ev Haberi

siirt kerpiç ev

Siirt'te kerpiç evin çökmesi sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı. Yerleşim yerine uzak bölgede olan merkez Bayraktepe Köyü'nde 10 kişilik Güneş Ailesi'nin yaşadığı mağara üzerine inşa edilen 2 katlı kerpiç ev, dün sabah saatlerinde çöktü. Gürültüyü duyar duymaz sokağa fırlayan köylüler, durumu hemen yetkililere bildirdi.

İhbarın ardından köye jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Kısa sürede köye ulaşan AFAD ekipleri, kazma küreklerle kendilerine yardımcı olan köylülerin de desteğiyle Zeki Güneş (47), eşi Ayten Güneş (35) ve çocukları Şeyma Güneş'in (12) cesetlerini enkaz altından çıkardı.

YAĞMURA DAYANAMADI

Çiftin 2 ve 4 yaşlarındaki erkek çocukları ise yaralı olarak kurtarıldı. Ailenin 5 ferdi ise şans eseri yara almadan kurtulurken, ahırdaki çok sayıda küçük baş hayvan...