09 / 05 / 2024

Siirt konut inşşat

Siirt konut inşşat

2016 yılında kayyum olarak atanan, seçimlerin ardından görevini devreden vali yardımcısı, konutunun tadilat faturasını Siirt Belediyesi’ne verdi.

TOKİ Siirt'te 311 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt Merkez ve Baykan ilçesinde 311 konut inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Siirt Merkez'de 252 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Siirt Merkez'de de 252 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

Kahramanmaraş Göksun'da 376 konut inşa ediliyor! 

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Göksun’da temeli atılan sosyal konutların inşasına başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hayata geçen projede 376 konut inşa edilecek. 

Arnavutluk'ta 500 konut inşası için ilk adım atılıyor!

Arnavutluk'ta Ulusal İmar Komitesi Toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, "Arnavutluk'ta 500 konut inşası projesinin finanse edilmesi kararı bir hafta içinde imzalanacak" dedi.

İsrail, Doğu Kudüs'ün milli parkına konut inşa edecek!

İşgalci İsrail yönetimi, Doğu Kudüs'ün Yahudileştirilmesinde yeni bir adım daha atıyor. Buna göre, İsrail güçleri Silvan Mahallesi’nde miili park ilan edilen bölgeye konut inşa edecek.

Balıkesir'de konut inşaat maliyetleri arttı!

İleride İnşaat sahibi Calip Ertekin, tüm yurtta olduğu Balıkesir'de de konut inşaat maliyetlerinin arttığını açıkladı.

Konut inşaat maliyetleri 2017!

Konut inşaat metrekare maliyet bedelleri her yıl Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. İşte konut inşaat maliyetleri 2017..

Konut inşaat maliyeti hesaplama 2017!

Konut inşaatlarında ortalama maliyetler, her yıl Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. Bu maliyetler inşaat türü ve bina türüne göre ayrı ayrı belirleniyor.

TOKİ Konya Huğlu'da 96 konut inşa edecek!

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde TOKİ Başkanlığı tarafından toplu konut projesi kapsamında 96 konut inşa edilecek.

TOKİ Ankara Sincan'a 1.801 yeni konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Saraycık Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1.801 yeni konut inşa edecek.

İsrail, Doğu Kudüs'te 323 yeni konut inşa edecek!

İsrail Arazi Dairesi, Doğu Kudüs'te 323 yeni konut inşası için ihale açtı.İki yıl önce yaşanan bir aksaklık nedeniyle bugün yeniden açıldığı belirtilen ihalelerin İsrail hükümetinin ekonomik konut projesi kapsamında olduğu kaydedildi.

Konut inşasında üç tip örnek bulunuyor!

Volkswagen Vakfı’nın yaptığı araştırmaya göre konut inşasında belirgin üç tip örnek bulunuyor. Bunlar örnek ev, çifte ev ve katmanlı ev olarak ayrıştırılıyor.

Siirt konut inşşat Haberi

Siirt konut inşşat

Siirt Belediyesi'ne 2016 yılının Kasım ayında kayyum olarak atanan ve 31 Mart seçiminden sonra görevi devreden vali yardımcısının, konutuna belediye bütçesinden 75 bin liralık tadilat ve tefrişat yaptırdığı tespit edildi.

Yust Gazetesi'nde yer alan haber göre; aynı zamanda valiliğe ait konutta yaptırdığı tefrişat arasında, birinci sınıf tuvalet, kristal ayna, beyaz akrilik duş teknesi, el duşu, gömme dolap yer alıyor. Toplam faturanın ise 75 bin 520 lira olduğu ifade edildi.

Her şeyi birinci kalite seçen vali yardımcısı, belediyeye 75 bin lira ödetti, makamına da 58 bin liralık kurşun geçirmez cam yaptırdı…

Parayı, İl Özel İdaresi ya da valilik değil, belediye kasasından ödeten vali yardımcısının, 58 bin 410 liraya makamına kurşun geçirmez cam yaptırdığı da ortaya çıkmıştı. 75 bin liralık tefrişattan bazıları şöyle; Antibakteriyel...