02 / 05 / 2024

siirt ruhsat çalışmaları

siirt ruhsat çalışmaları

Siirt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, imar ve ruhsat bekleyen Müteahhit ve firmalar ile buluştu.

Ceyhun Dilşad Taşkın: İmar ve ruhsat işlemleri bizim için çok önemli!

Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, imar ve ruhsat bekleyen müteahhit ve firmalar ile bir araya geldi. Vali Yardımcısı Taşkın, imar ve ruhsat işlemlerinin kendileri için çok önemli bir konu olduğunun söyledi.

Tavuk Adası'nda çalışmalar tam gaz! 'Keyif Adası'na dönüşüyor!

Cunda Adası'na 700 metre mesafede yer alan Tavuk Adası'nda inşaat çalışmaları 10 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. Peki son olarak ruhsatının iptali için yargıya taşınan Tavuk Adası ne zaman hizmete açılacak? İşte Tavuk Adası'na ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtı...

Siirt'te hasar tespit çalışmaları başladı!

Siirt'te meydana gelen depremde 2 tek katlı evler orta hasar gördü. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, hasar tespit çalışmalarının başladığını belirtti .

Karşıyaka Stadı için ruhsat alınacak!

Yapımı yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı için ruhsat alınmaya çalışıyor. Yıkılan İlçe Stadı’nın yerine yapılacak 15 bin kişilik proje için çalışmalar yürütülüyor.

Siirt'te imar ve ruhsat çalışmaları sürüyor!

Siirt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, imar ve ruhsat bekleyen Müteahhit ve firmalar ile buluştu.

Taksim Camii'nin ruhsatı alındı!

Taksim Camii'nin ruhsatı alındı. Şantiye çalışmalarının başladığı camii Sur Yapı ortakları tarafından yapılıyor.

Manisa'da jeotermal santral çalışmaları için acele kamulaştırma!

Manisa İli Sınırları İçerisinde Yer Alan 2012/27 Numaralı Jeotermal Kaynak İşletme Ruhsat Sahasında Yapımı Devam Eden Jeotermal Enerjiye Dayalı Santral Çalışmaları Kapsamında Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılması kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Siirt Çetin HES Enerji projesinde çalışmalar durdu!

Siirt'te 1 milyar dolar ile Çetin HES Enerji Projesi yatırımı bulunan Norveç firmasına ait Statkraft Enerji AŞ.'nin çalışmaları durduruldu. Barajda taşeron firma bünyesinde çalıştırılan yaklaşık 900 işçi ücretli izne gönderildiği belirtildi.

Siirt KÖYDES projesi çalışmaları ne durumda?

Siirt’in Baykan İlçe Kaymakamı Mehmet Kocabey, Çukurca köyünde incelemelerde bulundu. KÖYDES ve kamu yatırımları çerçevesinde yapılan yol yapım çalışmalarını inceleyen Kaymakam Kocabey, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Siirt Gençlik ve Kültür Evi'nde çevre düzenleme çalışmaları tamam!

Siirt Gençlik ve Kültür Evi'nde başlatılan çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Kültür evi asistanı İdris Tan, vakfın bahçesini gençlerin vakitlerini daha iyi bir şekilde değerlendirebilecekleri şekilde düzenlediklerini söyledi.

Siirt'te yol çalışmaları tamamlandı!

Siirt'te, yapımı uzun süren ve büyük tartışmalara yol açan çevre yolunda asfalt çalışmaları sona erdi. Özel şirket yetkilileri, tamamlanan çevre yolunu en yakın zamanda karayollarına teslim edeceklerini söyledi.

İskan ruhsatı alınmazsa ne olur?

Ruhsatlı olarak inşa edilen yapının inşaat çalışmalarının bitmesi halinde iskan ruhsatı alınması gerekiyor. Peki, iskan ruhsatı alınmazsa ne olur?

İstanbul 216 projesinde 2'nci etap çalışmaları başladı!

İstanbul-Fikirtepe'de ruhsatını alan şirketler yıkım çalışmalarını etap etap başlattı. Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, İstanbul 216 projesinde 2'nci etap inşaatlar için yıkıma start verdiklerini söyledi.

İFM çalışmaları hızla devam ediyor!

İFM çalışmaları hızla devam ediyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Rahvalı "İFM'nin hafriyat çalışmalarının yüzde 98’i tamamlandı. Ruhsat süreci de tamamlandı ve üst yapı inşaatı konusunda engel kalmadı" dedi.

siirt ruhsat çalışmaları Haberi

siirt ruhsat çalışmaları

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname kapsamında Siirt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, imar ve ruhsat bekleyen Müteahhit ve firmalar ile bir araya geldi.


Belediye toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Taşkın, hazırda bulunan ve ruhsat bekleyen inşaatların gözden geçirilip eksiklerinin tamamlaması, hukuka aykırı bir sorun teşkil etmemesi durumunda ruhsat ve imar işlemlerinin yapılacağını söyledi.


Taşkın, Siirt’in daha temiz ve yaşanılabilir bir kent olması açısından gerekli önlemleri aldıklarını ve almaya devam edeceklerini belirtti.


Siirt’in çok derin bir tarihi olduğunu ve mevcut tarihinin yok olmaması için gerekli çalışmaları inceleyip, bunun neticesinde ruhsat işlemlerinin yapılacağını ifade eden Taşkın, katılan firma sahiplerine teşekkür etti.


Taşkın, imar ve ruhsat işlemlerinin kendileri için çok önemli bir konu olduğunun altını...