15 / 05 / 2024

Siirt Üniversitesi Açık Spor Tesisleri ihalesi ne zaman yapıldı

Siirt Üniversitesi Açık Spor Tesisleri ihalesi ne zaman yapıldı

Siirt Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı adresinde gerçekleşen ihaleye yedi firma teklif verdi. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı.

AUZEF sınav takvimi artık açıklandı!  İşte 2023 sonbahar dönemi vize, bitirme, telafi ve tek ders sınavları tarihleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerin merakla beklediği güz dönemi sınav takvimini resmi internet sayfasında duyurdu. AUZEF sınavları, her ders için 20 sorunun yer aldığı çoktan seçmeli test formatında gerçekleşecek. Peki sınav tarihleri ne zaman?

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Açık Öğretim online sınav soruları sızdırıldı! İşte o görüntüler

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, deprem nedeniyle sınavları online yapma kararı aldı. Dün itibarıyla başlayan sınavlarda, öğrenciler sınav sorularını sızdırdı. Sızdırılan soruların herkese verildiği ve sınava giren herkesin tam puan aldığı bildirildi.

Yasemin Açık 250 milyon dolarlık çimento tesisi kurdu!

Fırat Üniversitesi’nde profesör olan ve TÜRKONFED’de yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini de yürüten Elazığlı Yasemin Açık, memleketinde çimento fabrikası kurdu. 250 milyon dolara kurulan fabrikada yeni ürünler de geliştiriliyor. 

Siirt Beğendik Köprüsü çöktü!

Türkiye'nin en büyük konsol viyadüklü köprüsü olan ve yapımı tamamlanma aşamasına gelen Siirt Beğendik Köprüsü çöktü.

Siirt Üniversitesi çarşı merkezi yaptırıyor!

Siirt Üniversitesi Rektörlüğü, çarşı merkezi ve müştemilatı yaptırıyor. İhale 25 Ağustos'ta saat 10.00'da gerçekleşecek..

Diyarbakır'a Türkiye'nin 3'üncü açık öğretim fakültesi geliyor!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Türkiye'nin 3'ncü açık öğretim fakültesini inşa ediceklerinin müjdesini verdi. Gül, birçok projesinin olduğunu da belirtti.

Ergün Turan Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açılışına katıldı!

TOKİ tarafından inşa edilen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı tören ile yapıldı.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açıldı!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açıldı. Başbakan Yıldırım: "Cumhurbaşkanımızın bizatihi talimatlarını uygulayarak, kendi tarihimize, kültürümüze uygun bir kampüs oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

YBÜ Esenboğa Külliyesi yeni eğitim öğretim yılına hazır!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Ankara'nın Çubuk ilçesinde hayata geçirilen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'ni inceledi.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası neden yıkıldı?

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin verdiği rapor üzerine yıkıldığı ortaya çıktı. Yıkıma İstanbul 2 No’lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun da onay verdiği belirtildi.

Ergün Turan Esenboğa Külliyesi'nin son durumunu inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile birlikte Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan inşaat çalışmaları devam eden Esenboğa Külliyesi'nin inşaatını ziyaret etti.

Ergün Turan YBÜ Esenboğa Külliyesi'nin inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, inşaatı devam eden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'nin şantiyesini Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Metin Doğan ile birlikte ziyaret etti.

Siirt Üniversitesi Açık Spor Tesisleri ihalesi ne zaman yapıldı Haberi

Siirt Üniversitesi Açık Spor Tesisleri ihalesi ne zaman yapıldı


Siirt Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 2014/39718 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım işi ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 

Siirt Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı adresinde gerçekleşen ihaleye yedi firma teklif verdi. 

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı.  Yaklaşık maliyeti 1.428.141,67 TRY olan ihalede beş firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 



Ticari...