08 / 05 / 2024

siirt valisi kimdir

siirt valisi kimdir

SİİRT Valisi Ahmet Aydın, inşaatı hızla devam eden, yeni 400 yataklı Siirt Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 400 yataklı devlet hastanesinin yüzde 96'lık kısmı tamamlandı...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Siirt'te hasar tespit çalışmaları başladı!

Siirt'te meydana gelen depremde 2 tek katlı evler orta hasar gördü. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, hasar tespit çalışmalarının başladığını belirtti .

Botan Vadisi'nin milli park olması turizmin canlanmasına katkı sağlayacak!

Botan Vadisi'nin milli park olması hakkında açıklama yapan Siirt Valisi Atik, "Siirt'in turizm potansiyelinin gelişmesine çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi...

Siirt Havalimanı uçuşa açılıyor!

Siirt Havalimanı'nda uçak seferleri bu ay içerisinde başlayacak. Siirt Valisi Atik, teknik altyapı, pist uzatma ve iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı havalimanında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait uçağın test uçuşlarını izledi...

Ali İlbaş kimdir?

Ali İlbaş, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali İlbaş kimdir? Ali İlbaş hangi işlere imza attı?

Lokman Özcan kimdir?

Lokman Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Siirt Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Lokman Özcan kimdir? Lokman Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Siirt Havalimanı inşaatında inceleme!

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, pist uzatma ve onarım çalışmaları gerçekleştirilen Siirt Havalimanı’nda AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ile birlikte incelemeler yaptı. 

Zülkif Dağlı kimdir?

Zülkif Dağlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Düzce Valiliğine atandı. Peki, Yeni Düzce Valisi Zülkif Dağlı kimdir?

Orhan Tavlı kimdir?

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çanakkale Valisi oldu. Peki, Orhan Tavlı kimdir?

Ömer Doğanay kimdir?

Mahalli İdareler Genel Müdürü Ömer Doğanay, 10 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Artvin Valisi oldu. Peki, yeni Artvin Valisi Ömer Doğanay kimdir?

Mesut Köse kimdir?

Mesut Köse, 1 Haziran 2016 tarihinde yapılan atama ile Çankırı Valisi oldu. Peki, Yeni Çankırı Valisi Mesut Köse kimdir? Mesut Köse, hangi işlerde görev aldı?

Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir?

Mehmet İlker Haktankaçmaz Kırıkkale Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir? Mehmet İlker Haktankaçmaz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İsmail Çataklı kimdir?

27 Şubat 2014 tarihinden bu yana Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Çataklı 1 Haziran 2016'da Kilis Valisi olarak atandı.Peki, İsmail Çataklı kimdir?

siirt valisi kimdir Haberi

siirt valisi kimdir

SİİRT Valisi Ahmet Aydın, inşaatı hızla devam eden, yeni 400 yataklı Siirt Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 


Yüklenici firma yetkilisi Kuzu Grup adına Özgür Çalapkulu ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muhammet Doğan'dan son gelişmeler hakkında bilgi alan Vali Aydın, yeni 400 yataklı devlet hastanesinin yüzde 96'lık kısmının tamamlandığını, kalan yüzde 4'lük kısmının da en kısa sürede tamamlanarak, Siirtlilerin hizmetine sunulacağını belirtti. Yeni hastanenin tamamlanmasıyla birlikte il merkezinde sağlık hizmetlerinde önemli bir rahatlama olacağını ifade eden Vali Aydın, son yıllarda eğitim ve sağlıkta önemli mesafeler aldıklarını belirterek, il genelinde yapılan ve planlanan sağlık yatırımları ile vatandaşlara kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını söyledi. 


Kuzu Grup'a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Aydın daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte hastane inşaat alanını...