15 / 05 / 2024

siirtte şebeke hattı kirli mi

siirtte şebeke hattı kirli mi

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SİSKİ), son günlerde kentteki ishal vakalarının içme suyu şebeke hattından kaynaklandığı yönünde basında çıkan haberlere ilişkin açıklama yapmak zorunda kaldı.

Alanya’ya 34 bin metre içme suyu hattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’da 18 milyon TL yatırımla 34 bin metre uzunluğunda içme suyu şebeke hattı döşüyor.

Şanlıurfa'da yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projeleri başlatıldı!

Periyodik olarak ilçe ziyaretlerinde bulunarak, sorunları yerinde tespit eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, su baskınları ve yoğun yağış alan ilçeler için yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projelerinin başlatılması talimatını verm

Mersin Aladağ içme suyu hattı yenilendi!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen içme suyu şebeke hattı iyileştirme çalışmaları kapsamında, Toroslar ilçesine bağlı Aladağ Mahallesi’nin içme suyu şebeke ve terfi hattını yeniledi.

Nevşehir 2000 Evler'i su şebeke hattı yenilendi!

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından 2000 Evler Mahallesi’nin bir bölümünde içme suyu ana şebeke hattı yenilenmesi çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar nedeniyle söz konusu bölgede de içme suyu kesintisi yapıldı.

Meski, Yalınayak'taki kanalizasyon hattının yüzde 80'ini tamam!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) ekipleri, merkez Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi’nde döşedikleri kanalizasyon şebeke hattının yüzde 80’ini tamamladı.

KASKİ içme suyu şebeke hattı inşaat işi ihalesi gerçekleşti!

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce “Fatih-Serçeönü mahalleleri kısmi içme suyu şebeke hattı inşaat işi ihalesinin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi..

Manisa Saruhanlı'nın içme suyu hattı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü arızalardan kaynaklanan çeşitli su kesintilerini azaltmak adına mahallenin içme suyu ana terfi hattı, şebeke hattı, depo ve depolar arası bağlantıların yenilenmesi çalışmalarını tamamladı.

Manisa Siyekli'nin su şebeke hattı yenilendi!

İçme suyu şebeke hattı yenilendiği için daha kaliteli su içeceklerini belirten Siyekli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz, “Önemli bir sorunumuzu çözdükleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, teşekkür ediyorum” dedi.

Ereğli'de 60 bin metrelik şebeke hattı döşeniyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, kanalizasyon çalışmalarının başladığını ifade ederek, 60 bin metre uzunluğunda kanalizasyon şebeke hattının döşeneceğini kaydetti. Ereğli ilçesinde 2015 yılı yatırım programlarından biri oldu.

Bahçelievler su kesintisi 26 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler ilçesinin Soğanlı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 26 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Tarabya su kesintisi 26 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer ilçesinin Tarabya mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 26 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 14:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Beykoz su kesintisi 26 Ekim 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinin Göksu mahallesi ve Yeni mahallede şebeke hattı arızası nedeni ile 26 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Esenyurt su kesintisi 26 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt ilçesinin Atatürk mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 26 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 15:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

siirtte şebeke hattı kirli mi Haberi

siirtte şebeke hattı kirli mi

SİSKİ'den yapılan açıklamada, Siirt şehir içme suyu şebeke hattının temiz olduğu ve halkın şebeke suyunu rahatlıkla içebileceği belirtildi. Açıklamada, "Son günlerde kentteki ishal vakalarının içme suyu depolarından ve şebeke suyun kaynaklanmıyor. Arıtma tesisine gelen su 7 ayrı işlemden geçirilerek halkın hizmetine sunulmaktadır. Tesis çıkış suyunda yapılan analiz sonucunda İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında ilgili açıklama Yönetmelik'te verilen standartları sağlamaktadır. Pek çok damacana ve pet şişe suyundan daha kaliteli olan şehir şebeke suyumuzu halkımız gönül rahatlığı ile tüketebilirler. Ancak tesisten çıkan su şebekeye verildiği anda apartmanların depolarına girmektedir. Yaz aylarında sıcaklıkların artmasıyla su kaynaklarında mikroorganizmaların faaliyetleri artmaktadır. Bundan dolayı kapalı alanlarda depolanan sular kontrol edilmedikçe tehlike saçmaktadır. Depoların her 6 ayda bir temizliğinin yapılması gerekmektedir. Şehir sularımız temiz ve sağlıklı...