06 / 05 / 2024

sıkayland istanbul eroğlu

sıkayland istanbul eroğlu

Sıkayland İstanbul'da daire fiyatları 313 bin TL'den başlıyor. Yüzde 10 peşinatla ödemelerin yapıldığı Sıkayland İstanbul'da teslimler 2016 yılı Ağustos ayında başlıyor...

Mevlüt Uysal'dan dünya şampiyonu Beytullah Eroğlu'na daire sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Dünya Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda 50 metre kelebekte altın, 50 metre sırtüstünde de bronz madalya kazanan Beytullah Eroğlu'na bir daire hediye sözü verdi. 

Seyrantepe Skyland İstanbul Eroğlu güncel ev fiyatları!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi üç blok olarak yükseliyor. Projede satış fiyatları 594 bin TL'den başlıyor...

Skyland İstanbul Eroğlu fiyat tablosu!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Skyland İstanbul Eroğlu fiyat tablosu 594 bin TL'den başlıyor.

Eroğlu Skyland İstanbul fiyatları 2016!

830 daire, 300 odalı otel, 504 ofis ve alışveriş merkezi alanından oluşan Eroğlu Skyland İstanbul projesinde avantajlı fiyatlarla satışlar sürüyor. İşte, Eroğlu Skyland İstanbul fiyatları 2016...

Skyland İstanbul Eroğlu ödeme koşulları!

Eroğlu Gayrimenkul'ün Skyland İstanbul projesinde 0,23'ten başlayan faiz oranlarıyla ödeme seçenekleri sunuluyor...

Eroğlu Skyland İstanbul ödeme kampanyası!

Eroğlu Skyland İstanbul ödeme kampanyası kapsamında sıfır faizle ya da peşinatsız ödeme seçenekleri sunuluyor. Skyland İstanbul'da ev fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Veysel Eroğlu'ndan Düzce'ye köprü sözü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Düzce'ye de 19 yeni müjde ile geldiğini belirtirken, Kara Hacı Musa Mahallesi içinden geçen dere için 2 yeni köprü yapılması içinde söz verdi.

Veysel Eroğlu Kıbrıs’a Can Suyu projesini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Asrın Projesi olan Kıbrıs’a ‘Can Suyu’ projesinin anlattı. Bakan Eroğlu, projenin gerçekleştiği gün mutluluktan ağladığını belirtti.

Eroğlu'nun Avrupa'da 300 loft mağazası var!

Loft markasının Avrupa ve ABD dışındaki satış haklarına sahip Eroğlu, Avrupa tarafını da almak için görüşmeler yapıyor. Avrupa biriminin büyük değere sahip olduğunu söyleyen Şahin Eroğlu “Sadece Avrupa’da 300 Loft mağazası var” dedi.

Veysel Eroğlu: İzmir'e verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağım!

Seçim sonucunun vatana, millete ve İzmirlilere hayırlı olmasını dileyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçim döneminde İzmir'de hayata geçirmeyi vadettiklerini projelere ilişkin, "Ufuk şehri İzmir'e verdiğimiz bu sözlerin takipçisi olacağım.

Veysel Eroğlu Orman Genel Müdürlüğü Kampüsü'nü inceledi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Yenimahalle ilçesi Söğütözü mevkiindeki Orman Genel Müdürlüğüne ait arazi üzerinde yapımı devam eden “Orman Genel Müdürlüğü kampüs inşaatını inceledi.

Veysel Eroğlu: 2071'e kadar su sıkıntısı olmayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Valiliği 'ni ziyaret etti. Vali Vasip Şahin ve İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay ile basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, 35 milyon kişiye yetecek su hazırladıklarını belirtti.

Veysel Eroğlu: İzmir 2060’a kadar su sıkıntısı çekmez!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kaya Termal Otel’deki ‘Yangınlarla Mücadele Değerlendirme Toplantısı’nda, yaptıkları yatırımlarla İzmir’in 2060’a kadar su sıkıntısı yaşamayacağını dile getirdi.

sıkayland istanbul eroğlu Haberi

sıkayland istanbul eroğlu


Eroğlu Seyrantepe projesi Sıkayland İstanbul 46 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sıkayland İstanbul projesi Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında inşa ediliyor. Ofis, otel, konut ve AVM alanlarının bulunacağı Sıkayland İstanbul projesinin inşaat alanı 600 bin metrekare olarak belirlendi.


Sıkayland İstanbul daire fiyatları ; 52 metrekare ile 67 metrekare stüdyo daireler 313 bin TL ila 402 bin TL, 80 metrekare ila 107 metrekare 1+1 daireler 467 bin TL ile 623 bin TL, 117 metrekare ila 133 metrekare 2+1 daireler 650 bin TL ile 761 bin TL,  184 metrekare ila 198 metrekare 3+1 daireler 941 bin TL ile 1 milyon 255 bin TL, 298 metrekare ila 322 metrekare 4+1 daireler 1 milyon 856 bin TL ile 2 milyon 330 bin...