08 / 05 / 2024

sıkayland seyrantepe teslimler

sıkayland seyrantepe teslimler

Sıkayland İstanbul Seyrantepe fiyatları 313 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Fiyatların 2 milyon TL'ye kadar yükseldiği Sıkayland İstanbul Seyrantepe için ön talep toplanıyor...

Ayça Varlıer: Los Angeles'a yerleşmeyeceğim!

Oyuncu Ayça Varlıer, ABD'ye gidecek söylemlerine Seyrantepe'deki stüdyoda açıklama yaptı. Varlıer, Los Angeles'a gideceğini ama yerleşme gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Vadipark Seyrantepe Konut-Ofis 3 Projesi için ÇED süreci başladı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, “234 adet konut+92 adet ofis” kapasiteli “Vadipark Seyrantepe Konut-Ofis 3 Projesi” için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı.

Premier Kampüs Ofis'te teslimler başladı!

372 ofisten oluşan projede teslimler başladı. İstanbul'un en önemli merkezi iş alanlarından Maslak'a alternatif olarak öne çıkan Kâğıthane bölgesinde konutların yanı sıra markalı ofis projeleri de artıyor.

Şehitkamil Seyrantepe'ye 3. sosyal tesis!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Seyrantepe 3. Etap Sosyal Tesisi inşaatını inceledi. Başkan Fadıloğlu, “İnşallah kısa bir sürede Seyrantepe 3. Etap Sosyal Tesisindeki çalışmalar tamamlanacak ve milletimizin hizmetine sunulacak” dedi.

Seyrantepe TT Arena fünikülerle Aslantepe'ye bağlanacak!

Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler şimdi de metro sorununu çözdükleri TT Arena ile ilgili projelerini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Galatasaray, konut projelerinin tam gaz sürdüğü Seyrantepe'yi de fünikülerle Aslantepe'ye bağlayacak.

Premir Kampüs Ofis'te teslimler Şubat ayında!

FerYapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçen 'Premier Kampüs Ofis'te teslimler şubat ayında yapılacak. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan proje akıllı ve çevreci konsepti ile dikkat çekiyor.

Green Village Şile 2'de teslimler 2017 Mayıs'ta!

Burç Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village 2 projesinde teslimler 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede toplam 142 adet daire bulunuyor.

Premier Kampüs Ofis'te teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor.

Emlak Konut Seyrantepe ihalesinin 2. oturumu 5 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 5 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Pekdemir İnşaat'tan bugün al, seneye öde kampanyası!

Pekdemir İnşaat yepyeni bir kampanya başlattı. 'Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde' sloganıyla kampanyası başlatılan Evimiz Kocaeli Projesi'nde, 4 aydan az bir süre kala teslimler için geri sayım başladı.

Çorlu Nova City Evleri' nde teslimler 2016 Mayıs' da!

Delta İnşaat tarafından hayata geçirilen Çorlu Nova City Evleri projesinde toplam 179 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 3 blok şeklinde yükseliyor. Çorlu Nova City Evleri' nde teslimler 2016 Mayıs' da yapılacak.

Ant Yapı dolar kurunu 1,98'de sabitledi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu tüm projelerinde kuru 1,98 TL’den sabitledi. Antteras projesinde ise inşaat halen sürüyor, teslimler 2015 Haziran sonunda gerçekleşecek.

Endülüs Park'ta teslimler Eylül 2015'te!

Bursa Endülüs Park projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede toplam 250 adet konut bulunuyor. Endülüs Park'ta teslimlerin Eylül 2015'te yapılması planlanıyor.

sıkayland seyrantepe teslimler Haberi

sıkayland seyrantepe teslimler


Sıkayland İstanbul Seyrantepe 'de Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Sıkayland İstanbul Seyrantepe projesinde 40 katta 830 adet daire bulunuyor. 600 bin metrekare inşaat alanı olan Sıkayland İstanbul Seyrantepe projesi 46 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Sıkayland İstanbul Seyrantepe projesinde ödemeler yüzde 10 peşinatla, 2 ara ödeme halinde yapılıyor. Ara ödemelerin yüzde 10 oranında yapıldığı Sıkayland İstanbul Seyrantepe projesinde ilk yüzde 10'luk ödeme 15 Ocak 2014'te, 2. yüzde 10'luk ödeme 15 Ocak 2015'te yapılıyor. Kalan bakiye banka kredili olarak ödenebiliyor.


Sıkayland İstanbul Seyrantepe ev fiyatları ; 52 ila 67 metrekare 1+0 konutlar 313 bin TL - 402 bin TL arasında, 80 ila 107 metrekare 1+1 konutlar 467 bin TL - 623 bin TL arasında, 117 ila 133 metrekare 2+1 konutlar 650...