07 / 05 / 2024

 Şilan Desing Mimarlık  adres 

 Şilan Desing Mimarlık  adres 

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Atakur tarafından kuruldu.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100.000,00 TL Sermaye bedeli ile Enes Çetik tarafından kuruldu.

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkra Erol tarafından kuruldu.

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Dilşad Aslaner ve Efe Kağan Hızar kuruldu.

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Atakur tarafından kuruldu.

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğcan Rodoslu tarafından kuruldu.

Mimark İnterior Desing Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimark İnterior Desing Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Kutsal Alkan tarafından kuruldu. 

ZNP Desing Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

ZNP Desing Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu. 

Sey Desing Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Desing Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Arıcan ve Soner Ekmel Yılmaz tarafından kuruldu. 

Pafta Desing Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pafta Desing Mimarlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Sönmez tarafından kuruldu.

Pafta Desing Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pafta Desing Mimarlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Sönmez tarafından kuruldu.

Meranna Desing Mimarlık Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meranna Desing Mimarlık Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Meran Khalaf Mç Abdelaal Ahmed ve Soner Kılıç tarafından kuruldu.

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

ASL Desing Project Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan Keskin tarafından kuruldu.

 Şilan Desing Mimarlık  adres  Haberi

 Şilan Desing Mimarlık  adres 

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Atakur tarafından kuruldu.

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi...