03 / 05 / 2024

şile ağva turizm yatırımları

şile ağva turizm yatırımları

İstanbul’da özellikle yaz turizminde en çok tercih edilen merkezlerden olan Şile, yeni yatırımlarla daha da büyük hedeflere gözünü dikti. Şile Belediyesi’nin 75 milyon liralık 3 projesiyle bölge halkı da kalkınacak.

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahes İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. taarfından kuruldu.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

İslam Memiş, gram altına yönelik yeni açıklaması ile ağızları açık bıraktı! İşte detaylar!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni bir değerlendirmesi ile ağızları açık bıraktı. İşte detaylar!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi açıldı!

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Coşkun tarafından açıldı.

Ağva 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Şile ilçesi, Ağva Merkez Mahallesi, 3772 ada, 15 parsele ( Eski: 586 parsel ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Şile projesi için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ, Şile Ağva'da 129 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 29 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Altın tarafından kuruldu.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Revıva Turizm Sağlık Danışmanlık Proje Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Revıva Turizm Sağlık Danışmanlık Proje Eğitim Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Altay tarafından kuruldu.

Ağva Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'nin temelleri atıldı!

Şile Belediyesi, Ağva  Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

şile ağva turizm yatırımları Haberi

şile ağva turizm yatırımları

İstanbul’da özellikle yaz turizminde en çok tercih edilen merkezlerden olan Şile, yeni yatırımlarla daha da büyük hedeflere gözünü dikti. Şile Belediyesi’nin 75 milyon liralık 3 projesiyle bölge halkı da kalkınacak


İstanbul’un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinin başında Şile geliyor. İlçenin çehresini değiştirmek, turizmi 12 aylık döneme yaymak ve Şile köylüsünü kalkındırmak için harekete geçen Şile Belediyesi, 2016 yılı için toplam 75 milyon liralık 3 önemli projenin startını verdi. 120 bin metrekarelik alanda yapılacak ‘Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi’ ile Şile’nin İstanbul’un Saint-Tropez’i olması hedefleniyor. 


57 köyden ürün gelecek

Geçtiğimiz yıl tarihi Şile Kalesi’nde yapılan restorasyon çalışmaları sırasında ortaya çıkan görüntü, ‘Sünger Bob’ karakterine benzetilmiş, Şile Belediyesi ise eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Şile Belediyesi’nin yeni projesi kapsamında tarihi Şile...