09 / 05 / 2024

Şile Belediyesine hizmet binasımı yapılacak

Şile Belediyesine hizmet binasımı yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şile Belediyesi'ne 2 bin 350 metrekare büyüklüğüne yeni hizmet binası yapacak. Şile Belediyesi Hizmet Binası ve çevre düzenlemesinden oluşan proje, toplam 7 bin 400 metrekare büyüklüğünde olacak.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi bugün Şile'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Edirne Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor!

1565 yılında Mimar Sinan tarafından Edirne'de yaptırılan Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor. Çarşı, alışverişin odağı olmaya devam ediyor.

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi açıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı bugün itibari ile Denizlililere hizmet vermeye başladı...

Başakşehir, yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Başakşehir Belediyesi, Emlak Konut GYO ile yeni hizmet binasına kavuşuyor. Şirket, bölgede 9 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza attı.

Şile Çavuş Mahallesi Belediye Hizmet Alanı imar planı askıda!

İstanbul Şile ilçesi Çavuş Mahallesi Belediye Hizmet Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, yerel yönetimlerle çalışıyor!

Yaşamla iç içe, yenilikçi ve girişimci eğitim modeli ile topluma hizmet vermek hedefiyle çalışmalarını sürdüren Özyeğin Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımıyla, üç ayrı yerel yönetimle güç birliği yapıyor

TOKİ 8 ilde etüt raporu hazırlatılması ile hizmet alımı ihalesi bugün!

TOKİ Hatay, Çorum, Manisa, Ankara, İstanbul, Konya, Balıkesir illerinde imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve joefizik etüt raporu hazırlatılması işi ile Batman geoteknik etüd projesi hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Üsküdar Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı ihalesi 8 Eylül'de!

Üsküdar Belediyesi ''Çavuşdere Dönüşüm ve Gelişim ile Belediye Hizmet Binası'' projesi kapsamında Üsküdar Belediyesi yeni binası inşaatı satışa çıkarıldı. İhalesi 8 Eylül Perşembe günü yapılacak taşınmazın bedeli 310 milyon TL olarak belirlendi.

Manisa Dilek Mahallesi'nde altyapı çalışması yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesi Dilek Mahallesi’nde 7 bin metrekarelik parke taşı döşemesi ve kaldırım yenilemesi yaptı. Vatandaşlar, ‘Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hizmet geldi” diye konuştular.

Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı!

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü Sağlıklı Yasam Merkezine bağlı Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi hizmet vermeye başladı. Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı.

Saf GYO, Akkök Holding ile hizmet sözleşmesi imzalayacak!

Saf GYO transfer fiyatlandırması kurallarına uygun şekilde taraflarca aylık olarak ve ilişkili taraf işlemlerine ilişkin yasal mevzuat çerçevesinde belirlenmesine ve bu hizmetlerin alımının belirlenmesi için Akkök ile hizmet sözleşmesi imzalayacak.

Şile Belediyesine hizmet binasımı yapılacak Haberi

Şile Belediyesine hizmet binasımı yapılacak

Şile Belediyesi yeni hizmet binası konum olarak Atatürk Caddesi üzerinde yer alacak.İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Eylül'de ihalesi yapılacak yeni hizmet binasının 1 yılda tamamlanması planlanıyor. Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olacak bina, Şile Belediyesi’ne...