02 / 05 / 2024

şile dolgu meydan projesi

şile dolgu meydan projesi

Gezi, toplantı, alışveriş ve miting alanı için Maltepe, Yenikapı ve Tuzla sahillerinde yapılan dolgu alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Şile’de 90’lı yıllarda doldurulan alan üzerine 8.5 milyon liraya liman ve meydan projesi yapılacak.

Realme C55 Tanıtıldı: Uygun Fiyatı ve Özellikleri ile Rakiplerine Meydan Okuyor!

Realme, fiyat/performans açısından tercih edilen akıllı telefon serisine yeni bir üye ekledi. Realme C55 modeli, etkileyici özellikleriyle dikkat çekiyor. Uygun fiyatıyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefleyen Realme C55, Türkiye'de satışa çıkmadan önce merakla bekleniyor.

Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Japonya'nın Karanlık Ruhu asla uyumaz" felsefesi tüm Yamaha MT modellerinin arkasındaki ilham kaynağı olan Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! İşte Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Şile Kent Meydanı'ndaki 42 dükkan sahiplerine teslim edildi!

Şile Kent Meydanında hayata geçirilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de mitingi alanı ile miting meydanının etrafında fiilen park olarak kullanılan alanı icradan satıyor. Gayrimenkulün  satış bedeli 9 milyon 23 bin TL olarak belirlendi.

İş GYO Tuzla'daki 5 ofisin satışını tamamladı! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 ofisini toplam 310 milyon TL+KDV'ye  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye sattı ve tapu devir işlemleri tamamlandı...

İş GYO Tuzla'daki 5 ofisini 310 milyon TL'ye Türkiye Şişe ve Cam'a sattı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 ofisi  toplam 310 milyon TL+KDV'ye  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye sattı...

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'daki 5 ofis 310 milyon TL'ye satıldı!

İş GYO'nun Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin hali hazırda kiracı olduğu Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 bağımsız bölümün toplam 310 milyon TL'ye Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye satılmasına karar verildi.

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin dolgu amaçlı imar planı askıda!

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin Dolgu Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesinde sona gelindi!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi son sürat devam ediyor. Yerin altında 600 araçlık 4 katlı otoparkın yer aldığı proje 2018 yılında tamamlanacak.

Şile Kent Meydanı gün sayıyor!

Şile’ye ulaşım, sosyal alan ve otopark konusunda büyük avantaj sağlayacak Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Şile Liman Yenileme Projesi'nde deplase çalışmaları başladı!

Şile Belediyesi, kültür merkezi, spor merkezi, Kumbaba Motel ve Modelleme Merkezi ile kent meydanı, Ağva sahil düzenleme ve liman yenileme projeleri gibi üç dev projeyi hayata geçiriyor.

Bursa Yıldırım'a yeni meydan!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin Arabayatağı'na inşa etmeyi planladığı meydanın mimari tasarımı yarışma ile belirlenecek. Meydan'ın 2017 yılı içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

şile dolgu meydan projesi Haberi

şile dolgu meydan projesi

Megakent İstanbul’un dört bir yanı dolduruluyor. Doldurma işlemlerinden ilki Maltepe’de yapıldı. 3.5 kilometre uzunluğunda ve toplam 1 milyon 200 bin metrekareyi kapsayan ‘dolgu meydan’ miting, spor ve gezi amaçlı yapılarak hizmete girdi. İstanbul’daki ikinci dolgu meydan Yenikapı’da miting ve gezi alanı olarak kullanılmak üzere yapıldı.  518 bin metrekare deniz dolduruldu. Deniz doldurularak meydan olarak planlanan üçüncü alanın ise Tuzla’da yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor. Marina, alışveriş ve eğlence merkezi olarak inşaası devam eden bu yeni dolgu alan 29 Mayıs’ta hizmete girecek. Son olarak ise geçtiğimiz hafta yapılan ihaleyle Şile’de 90’lı yıllarda yapılan dolgu alan yenilenerek liman ve meydan yapılması için düğmeye basıldı.


7 AYDA BİTECEK  

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yerel seçimler öncesi açıkladığı vizyon projeleri, 7 Haziran...