09 / 05 / 2024

Şile Engelliler Kampı

Şile Engelliler Kampı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş: "Kamp hizmete alındığında, engelli vatandaşlarımızı aileleriyle birlikte bu modern köyde birer hafta misafir edeceğiz. Çok önemli bir proje olarak gördüğümüz engeliler kampı yıl sonunda tamamlanacak" dedi.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Lila Group'tan Çorlu'ya 450 milyon liralık tesis yatırımı!

Lila Group, Çorlu'da bulunan mevcut üretim tesisi ile aynı kampüste, 50 bin metrekare alan üzerine 450 milyon TL yatırımla yeni üretim tesisi daha kuruyor...

FuzulEv, 1453 Engeliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü, FuzulEv ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Özdere'deki askeri kamp alanı Katarlılara mı satıldı?

Özdere'deki Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait hizmete devam eden kamp ile yanındaki Merkez Bankası kampının Katarlılara satışı için hazırlık yapıldığı iddia edildi.

Group Emporıo Ev Eşyaları Ticaret Anonim Şirketi Kampüs34 Özel Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Group Emporıo Ev Eşyaları Ticaret Anonim Şirketi Kampüs34 Özel Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yeni yapılacak 25 şehir hastanesi ve sağlık kampüsü projesi!

"Vakit Türkiye Vakti" sloganıyla 2018 seçim beyannamesini açıklayan AK Parti önemli kalkınma projelerini açıkladı. AKP hükumeti KÖİ yöntemi ile 21 şehir hastanesi ile sağlık kampüsü yapmayı planlıyor...

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'ne Araplar ilgi gösterdi!

Erkanlı Grup’un Türkiye’de bir ilke imza atarak dünyaca ünlü AssetCampus işbirliği ile Sakarya’da inşa ettiği Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yabancı yatırımcıyı cezbetti. 

İBB engelli çocuklar için özel eğitim kampüsü inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; otizmli çocuklar başta olmak üzere down sendromlu, zihinsel engelli, dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi ile öğrenme güçlüğü yaşayan çocuklara yönelik “İstanbul Özel Eğitim Kampüsü” inşa ediyor.

Engelsiz Yaşam Evleri geliyor!

SERÇEV ailelerini kaybeden engellilere miras olarak kalan menkul değerler, ailelerinin çocukları için biriktirdiği fon ve devlet desteğini kapsayan sandık ile engelliler için "Yaşam Evleri" kurulmasını öngören bir projeye başlıyor. 

AND Gayrimenkul, Dünya Engelliler Vakfı ve Birliği ile bir ilke imza attı!

AND Gayrimenkul , Dünya Engelliler Vakfı (DEV Türkiye), Dünya Engelliler Birliği (WDU- World Disability Union) ile engelli bireylerin temel ihtiyacı olan erişebilirlik konusunda önemli bir anlaşmaya imza attı...

Şile Engelliler Kampı, yıl sonunda tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş: "Kamp hizmete alındığında, engelli vatandaşlarımızı aileleriyle birlikte bu modern köyde birer hafta misafir edeceğiz. Çok önemli bir proje olarak gördüğümüz engeliler kampı yıl sonunda tamamlanacak" dedi.

Bau Kampüs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Kampüs Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran 2017 tarihinde kuruldu.

İş dünyası Premier Kampüs Ofis'i sevdi!

Türkiye’nin ilk Kampüs Ofis projesi, konusunda dünya lideri şirketleri ile beraber, eğitim alanının en prestijli markalarından biri olan Bilgi Üniversitesi’ne de ev sahipliği yapacak

Şile Engelliler Kampı Haberi

Şile Engelliler Kampı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şile Engelliler Kampı'nın yıl sonunda tamamlanacağını belirterek, kamp hizmete alındığında, engelli vatandaşların aileleriyle burada birer hafta misafir edileceğini bildirdi.



Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Topbaş, Şile'nin Alacalı Köyü'nde inşa edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Kampı'nın şantiyesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. 



Topbaş, burada yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyükşehir belediye başkanlığı döneminde Florya'da açtığı engelliler kampını mükemmel hale getirdiklerini anlatarak, "Fakat yetmiyor. Bunun için Şile Engelliler Köyü kurma kararı aldık. 170 dönümlük arazide inşa edilen kamp hizmete alındığında, engelli vatandaşlarımızı aileleriyle birlikte bu modern köyde birer hafta misafir edeceğiz. Çok önemli bir proje olarak gördüğümüz engeliler kampı yıl sonunda tamamlanacak." ifadelerini kullandı.



Engelliler kampının özellikle dar gelirli vatandaşlara hizmet vereceğinin altını çizen Topbaş,...