03 / 05 / 2024

şile iskele projesi son durum

şile iskele projesi son durum

İstanbul’da özellikle yaz turizminde en çok tercih edilen merkezlerden olan Şile, yeni yatırımlarla daha da büyük hedeflere gözünü dikti. Şile Belediyesi’nin 75 milyon liralık 3 projesiyle bölge halkı da kalkınacak.

Bahçeli Yaşam Şile İmrenli yüzde 40 peşin, 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Baldaner Ekşi İnşaat (Balek) imzasıyla yükselen Bahçeli Yaşam Şile İmrenli projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

GSB'den geçlere büyük kıyak: Seyahatsever Projesi ile 81 ilde ücretsiz konaklama imkanı! İşte tüm ayrıntıları...

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), Seyahatsever Projesi ile gençlere büyük kıyak geçti. Söz konusu proje ile 18-30 yaş arası gençler KYK yurtlarında ücretsiz konaklayabilecek. İşte başvuru detayları...

Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışta! Fiyatlar 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor!

Arsago güvencesi ile Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışa çıktı. Arsa fiyatları 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor.

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Şeker Şile Evleri, Optimal Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilecek. Peki Şeker Şile Evleri projesi nerede? Şeker Şile Evleri'nde kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Şeker Şile Evleri'ne ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar..

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!

Folkart, bugüne kadar yüzde 85’i satılan kendisine ait VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı, 400 milyon TL'lik yatırım ile yeni projesi için harekete geçti.

Samsun Yakakent'e yeni otogar inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada Yakakent’e ilçe otogarı ile iskele kafe yapacaklarını dile getirdi. 

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

İFM projesi ile İstanbul faizsiz finansın merkezi olacak!

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, "İstanbul Finans Merkezi projesi ile İstanbul'un sadece finansın değil, faizsiz finansın da merkezi olacağına inanıyorum" dedi...

Zonguldak Limanı projesinin inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ta normalleşme süreci ile Liman Projesi'nin inşaatı başlayacak...

Endişeli otel sahipleri Çeşme Turizm Projesi ile umutlandı!

İzmirli otel sahiplerinin turizm sezonuyla ilgili endişeleri Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Mehmet Ersoy'un açıkladığı 'Çeşme Turizm Projesi' ile çözüm bulacak.

şile iskele projesi son durum Haberi

şile iskele projesi son durum

İstanbul’da özellikle yaz turizminde en çok tercih edilen merkezlerden olan Şile, yeni yatırımlarla daha da büyük hedeflere gözünü dikti. Şile Belediyesi’nin 75 milyon liralık 3 projesiyle bölge halkı da kalkınacak


İstanbul’un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinin başında Şile geliyor. İlçenin çehresini değiştirmek, turizmi 12 aylık döneme yaymak ve Şile köylüsünü kalkındırmak için harekete geçen Şile Belediyesi, 2016 yılı için toplam 75 milyon liralık 3 önemli projenin startını verdi. 120 bin metrekarelik alanda yapılacak ‘Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi’ ile Şile’nin İstanbul’un Saint-Tropez’i olması hedefleniyor. 


57 köyden ürün gelecek

Geçtiğimiz yıl tarihi Şile Kalesi’nde yapılan restorasyon çalışmaları sırasında ortaya çıkan görüntü, ‘Sünger Bob’ karakterine benzetilmiş, Şile Belediyesi ise eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Şile Belediyesi’nin yeni projesi kapsamında tarihi Şile...