18 / 05 / 2024

Şile Limanı nerede

Şile Limanı nerede

Şile Limanı 100'er metrelik 6 iskele ile güçlendirilecek. 250 adet tekne bağlanacak limanda, balıkçı barınakları, balık satış üniteleri, fuar ve festival alanı, spor alanları, eğlence parkları ve kaykay alanları yeniden yapılacak.

Laden Şile Evleri bu ay hemen teslim! Laden Şile Evleri nerede?

Şeker GYO tarafından inşa edilen Laden Şile Evleri'nde satışlar devam ediyor. Bu ay teslim edilmesi planlanan projede 42 adet villa bulunuyor. 

Soft Şile 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Soft Yapı imzasıyla hayata geçirilen Soft Şile projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Soft Şile projesi nerede? Soft Şile projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Soft Şile 15 soruda tüm detaylarıyla...

Soft Şile nerede? Soft Şile fiyat listesi 2022! 

Soft Şile nerede sorusunun yanıtı ve Soft Şile fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede 22 villa ve 16 ticari alan yer alıyor. 

Kemal Sunal ile Perihan Savaş'ın Keriz filmi bakın nerede çekilmiş!

Kemal Sunal ile Perihan Savaş'ın Keriz filminin nerede çekildiğini merak ettiniz mi? O evde Yeşilçam'ın izleri hala duruyor...

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Zonguldak Limanı projesinin inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ta normalleşme süreci ile Liman Projesi'nin inşaatı başlayacak...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bir bölüm daha trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında, Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki bölüm açıldı...

Kocaeli'ye üç katlı kavşak geliyor!

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Haydarpaşa Garı özelleştirilecek mi?

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Haydarpaşa Garı ile Limanın özelleştirme kapsam ve programında yer almadığını bildirdi.

Şile Liman Yenileme Projesi'nde deplase çalışmaları başladı!

Şile Belediyesi, kültür merkezi, spor merkezi, Kumbaba Motel ve Modelleme Merkezi ile kent meydanı, Ağva sahil düzenleme ve liman yenileme projeleri gibi üç dev projeyi hayata geçiriyor.

Akabe Limanı ile İskenderun Limanı arası Ro-Ro hattı kurulacak!

Ürdün Ulaştırma Bakanı Ayman Hatahet ve beraberindeki heyet, Türkiye ile Ürdün arasında yapılması planlanan Ro-Ro seferleri için İskenderun Limanı’nda incelemelerde bulundu.

Şile Kent Meydanı için yapılan yıkımlar tamamlandı!

Şile Kültür Merkezi, Şile Spor Merkezi, ve Tarihi Kumbaba Moteli Restorasyonunun ardından Şile Liman Yenileme ve rekreasyon projesi, Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi ile Ağva Sahil Yenileme projeleri start aldı.

Şile Limanı nerede Haberi

Şile Limanı nerede

Şile Limanı 100'er metrelik 6 iskele ile güçlendirilecek. 250 adet tekne bağlanacak limanda, balıkçı barınakları, balık satış üniteleri, fuar ve festival alanı, spor alanları, eğlence parkları ve kaykay alanları yeniden yapılacak.


Şile Limanı, yenileme ve rekreasyon projesi kapsamında 100'er metrelik 6 iskele ile güçlendirilerek 250 teknenin rahatlıkla barınabileceği bir liman haline getiriliyor. İlçeye 120 bin metrekarelik meydanın da kazandırılması planlanan projenin inşaatına başlandı. Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi kapsamında balıkçı barınakları, balık satış üniteleri, sahil güvenlik binası, liman işletme binası, bakım alanları, çekek alanları, festival alanı, spor alanları, eğlence parkları, kaykay alanı, oyun tepeleri, kermes, sirkler ve fuar alanları yeniden tasarlanarak yapılacak. Projenin 2016 yılında bitirilmesi hedefleniyor. Alan, benzerleri arasından limanı ve modern çevre düzenlemesi ile hemen ayrılırken, vatandaşlara...